Voor de nieuwe laserkliniek van Manon komen mensen speciaal naar Groningen

Aangeboden door De Laserkliniek | Huidtherapie

De Laserkliniek Groningen Manon huidtherapeut
Manon in haar nieuwe praktijk | Foto: Cotton photography

Op 5 september opende huidtherapeut Manon De Laserkliniek en tot haar eigen verbazing loopt het meteen storm. Zelfs mensen uit Friesland en Drenthe weten de kliniek in Groningen al te vinden. Ze komen voor de geavanceerde lasers, maar zeker ook voor Manons succesvolle combinatiebehandelingen en oprechte betrokkenheid. Zaterdag 15 oktober kun je tijdens de open dag een kijkje gaan nemen. Of boek meteen een van de fijne openingsacties!

Manon werkt al meer dan tien jaar als huidtherapeut. “Hier in het noorden is dat beroep nog niet zo bekend. Daarom vind ik het juist zo leuk dat we hier nu specialistische huidzorg kunnen bieden. Bij De Laserkliniek kun je terecht voor cosmetisch gerichte behandelingen – zoals laserontharen en huidverbetering – maar ook met een medische indicatie. In dat geval vergoedt je aanvullende zorgverzekering de behandelingen.”

Gratis huidscan

“Na een huidscan – die tijdelijk gratis is – stel ik een vrijblijvend persoonlijk behandelplan op, helemaal afgestemd op de persoon die ik voor me heb. Dat bestaat uit een combinatie van adviezen over de juiste producten en huidtherapeutische behandelingen. Door behandelingen met elkaar te combineren, kunnen we nog meer resultaat behalen. De huidscan bestaat uit een aantal foto’s met verschillende lichtmodussen, waardoor je heel mooi in de huid kan kijken wat voor schade er zit. Denk aan vaatjes, pigment, structuur en veroudering. Door na een aantal behandelingen opnieuw een scan maken, wordt het verschil heel zichtbaar.”

Lees verder onder de foto >

De Laserkliniek Groningen huidtherapie scan
Huidscan | Foto: Cotton photography

Een van de beste lasers ter wereld

“Ik heb een van de beste lasers ter wereld naar Groningen gehaald, en daar komen veel mensen op af. Met dit apparaat kan ik ook de donkere huid en dunnere haren behandelen, op een heel veilige en zo goed als pijnloze manier. Toen ik vijftien jaar geleden startte met de opleiding tot huidtherapeut, had ik meteen een grote passie voor lasers. Daar heb ik me dus helemaal in gespecialiseerd. Ik vind het fantastisch om ermee te werken en om de resultaten van de behandelingen te zien. Je kunt hiermee écht veranderingen aanbrengen aan de huid of haargroei, vaak met blijvend resultaat.”

Veilig en vertrouwd gevoel

“In mijn praktijk vind ik oprechte aandacht voor de cliënt heel belangrijk. Vandaar dat ik per afspraak ook wat langer tijd reserveer dan gebruikelijk is. Ik ben heel eerlijk in de informatie en adviezen die ik geef en hoor vaak terug dat mensen zich veilig en vertrouwd bij me voelen. Het is ook echt iets dat we samen doen: we gaan sámen op zoek naar de beste versie van je huid en van jouzelf. Het gaat immers niet alleen maar over de buitenkant. Het mooiste is als iemands zelfbeeld en uitstraling op een positieve manier veranderen door de behandelingen. Vaak kunnen we met een kortstondig behandelplan al heel mooie resultaten behalen.”

Lees verder onder de foto >

De Laserkliniek Groningen behandeling ontharen
Foto: Cotton photography

Ervaringsdeskundige

Die grote betrokkenheid bij haar cliënten, heeft ook te maken met het feit dat Manon als geen ander weet hoe het is om huidproblemen te hebben. “Mijn rosacea is nu stabiel, maar vroeger had ik veel last van roodheid en een branderig gevoel in mijn gezicht. Daar werd ik onzeker van, en in die tijd was er nog niet zo veel aan te doen. Op een gegeven moment ben ik het gaan behandelen met IPL in combinatie met peelings en bepaalde verzorgingsproducten voor thuis. Die combinatie werkt ontzettend goed. Vriendinnen van vroeger zeggen weleens: ‘O, wat is je huid mooi, en wat was dat vroeger anders.'”

Van onzeker naar stralend

“Ik vind het fijn dat ik anderen nu ook kan helpen, want het doet echt iets met je zelfbeeld. Vaak komen mensen wat onzeker binnen en merk je dat ze – letterlijk – niet lekker in hun vel zitten. Als ze dan na een aantal behandelingen en het gebruik van de juiste producten helemaal stralend terugkomen, dan is dat zó mooi. Daar doe ik het voor. Omdat je huid de spiegel is van je gezondheid, geef ik bij bepaalde problemen ook leefstijladviezen mee. Zaken als weinig slaap, verkeerde voeding en stress kunnen grote triggers zijn voor huidproblemen als acne en rosacea. Soms verwijs ik mensen ook door naar een andere specialist, zoals een orthomoleculair voedingsdeskundige.”

Op zaterdag 15 oktober is de feestelijke opening van De Laserkliniek. Die dag kun je tussen 11.00 en 15.00 uur de praktijk bewonderen, Manon ontmoeten, genieten van hapjes en drankjes én meteen een gratis huidscan laten doen (die je hier ook los kunt boeken). Voor de eerste vijftig bezoekers ligt een goodiebag klaar!

Wil je gebruik maken van een van de openingsacties, zoals 4+2 behandelingen gratis? Maak je afspraak dan vóór 31 oktober 2022. De afspraak zelf mag ook na die datum plaatsvinden.

 • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Groningen.

De Laserkliniek | Huidtherapie

Wadwerd 1a, 9746 DC Groningen

Nu geopend

Meer informatie

De Laserkliniek | Huidtherapie

Wadwerd 1a, 9746 DC Groningen

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Beauty & wellness

Ga naar “Beautybank wil Groningers laten stralen: zo help jij als professional mee”

Beautybank wil Groningers laten stralen: zo help jij als professional mee

Ga naar “Dutch Soap Sisters Desiree en Sharon maken Groningse, vegan zeep: ‘We zijn sisters in soap!’”

Dutch Soap Sisters Desiree en Sharon maken Groningse, vegan zeep: ‘We zijn sisters in soap!’

dutch soap sisters
Ga naar “Wellnessresorts in Groningen en omgeving: dit zijn de badkledingdagen”

Wellnessresorts in Groningen en omgeving: dit zijn de badkledingdagen

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “20 euro korting op een massage”

20 euro korting op een massage

 • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Korting op vegan hand- en douchezeep van de Soap Sisters uit Groningen”

Korting op vegan hand- en douchezeep van de Soap Sisters uit Groningen

 • Geldig t/m 31 december 2022
Dutch Soap Sisters
Ga naar “30 euro studentenkorting op massage”

30 euro studentenkorting op massage

 • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Jan van Haasteren puzzel € 9,99”

Jan van Haasteren puzzel € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “True Spirit flairbroek** € 9,99”

True Spirit flairbroek** € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Administratief medewerker”

Administratief medewerker

 • Abiant
 • Fulltime
Ga naar “Medewerker Backoffice”

Medewerker Backoffice

 • Werken bij Actief Werkt!
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Quality Operator koffieautomaten Groningen”

Quality Operator koffieautomaten Groningen

 • Randstad
 • Fulltime
Ga naar “BOA (bijzonder opsporings ambtenaar), Gemeente Groningen”

BOA (bijzonder opsporings ambtenaar), Gemeente Groningen

 • Randstad
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Management assistent”

Management assistent

 • Tempo-Team
 • Parttime