Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bezoek de megamusical We Will Rock You

Aangeboden door MartiniPlaza en Uitjeskrant.nl
Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2 9727 KB Groningen
Datum: 15 jan 2020 t/m 19 jan 2020

De megamusical We Will Rock You komt naar Nederland! Van 15 tot en met 19 januari 2020 is We Will Rock You te zien in MartiniPlaza. En daar kun jij nu met heel veel korting heen!

Speciaal voor Nederland wordt ‘We Will Rock You’ in de meest sensationeelste versie aller tijden geproduceerd. Geniet van nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Killer Queen’ en -vanzelfsprekend – ‘We Will Rock You’. Via deze link bestel jij heel makkelijk je kaartjes met korting. Die korting kan wel oplopen tot 25 euro!

Fenomenaal eerbetoon aan Queen

‘We Will Rock You’ is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin live muziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit!

Amerikaanse superster

Voor de Amerikaanse superster Anastacia is haar rol als Killer Queen in ‘We Will Rock You’ een droom die uit komt. De zangeres behoort tot de grootste sterren ter wereld. Ze stond in 2005 met de originele Queen op het podium tijdens een concert in Zuid-Afrika en vertolkt nog altijd met enige regelmaat het repertoire van de band. De rol van Killer Queen in ‘We Will Rock You’ is haar dan ook op het lijf geschreven. In MartiniPlaza Groningen speelt Tia Architto de hoofdrol in de rockmusical. De zangeres behoort tot de grootste musicalsterren ter wereld en is een begenadigde vertolkster van het Queen repertoire. Ze schitterde onder meer in ‘The Sound of Music’, ‘Sister Act’ en ‘Hairspray’.

 


Meer over MartiniPlaza ontdekken?

MartiniPlaza muziek

Leonard Springerlaan 2, Groningen

Bekijk meer: muziek

Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl winkelen

Jacob Bontiusplaats 9

Bekijk meer: winkelen

Lees mee en reageer!

Deel dit agendapunt of tag iemand via Facebook