Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! Dagje chillen in een wellness naar keuze t.w.v. 100 euro

Door Sharon Bremer 10 december 2019

Het einde van 2019 komt in zicht. Heb jij een druk jaar gehad en zin om 2020 ontspannen te beginnen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt en win een dagje wellness voor twee personen in een resort naar keuze. Hoe fijn is dat?! Dit is je laatste kans om mee te doen!

Heerlijk tot rust komen in de sauna, lekker bubbelen in een warm bad of toch een voetmassage? Wij weten het wel! En ook nog eens op kosten van indebuurt?! Dus vraag je vriend, vriendin, buurman en moeder om ook mee te doen met deze winactie en wie weet liggen jullie binnenkort met je voeten omhoog op een ligbedje in een wellnessresort.

Hoe maak je kans?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Groningen en maak je automatisch kans op deze verwendag. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 15 december 2019. Op maandag 16 december krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.
**De winnaars kunnen kiezen uit alle wellnessresorts in Nederland met cadeaubonnen t.w.v. €100,-.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

adv.