Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winactie! Wij mogen 2 x ingelijste posters van de Martinitoren weggeven

Door Sharon Bremer 6 december 2020

Het liefst kijken we de héle dag naar de Martinitoren. Want zeg nou zelf, onze Olle Grieze is toch één van de mooiste dingen in Groningen? Als je niet in de binnenstad woont met uitzicht op de Martinitoren, hebben wij een oplossing voor je: een ingelijste poster van Vintage Stadsposters voor aan de muur!

Wij mogen samen met de toffe start-up Vintage Stadsposters twee ingelijste exemplaren weggeven. De posters zijn A3-formaat, dat houdt in dat ze ongeveer 42 x 30 centimeter zijn. Groot genoeg om de Martinitoren goed te kunnen bewonderen, dus! De mooie lijst krijg je ook cadeau van Vintage Stadsposters.

Winnen!

Wat moet je doen om te winnen? Het is heel simpel: schrijf je hieronder in, that’s it. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief en maak je automatisch kans op één van de posters van de Martinitoren. Door de nieuwsbrief word je wekelijks op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en Groningse uitjes. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie en je opnieuw inschrijven voor de nieuwsbrief. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 13 december 2020. Op maandag 14 december krijgen de winnaars bericht.

Deze winactie is gesloten.

Foto | Vintage Stadsposters

 

adv.