Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winactie! Maak kans op een ‘high choc’ bij ChocWorld voor vier personen!

Door Sharon Bremer 13 november 2019

Koud buiten, hè? En wat is er dan fijner dan een kop warme chocolademelk? Precies! Daarom mag de redactie van indebuurt iets heel lekkers weggeven: een high choc voor vier (!) personen van ChocWorld Groningen! 

Bij ChocWorld Groningen is het alsof je in een chocoladeparadijs bent. Chocola in alle soorten, maten, vormen en smaken. En dat kun jij nu samen met drie vriendinnen, broers en zussen of studiegenootjes zelf komen proeven! De high choc (da’s het grote chocoladebroertje van de high tea) bestaat uit heerlijke warme chocolademelk, allerlei lekkere zoetigheden én je krijgt zelfs een cadeautje mee naar huis. Dat wil je winnen, toch?

High Choc winactie
Foto | ChocWorld Groningen

Hoe win je deze high choc?

Het is heel simpel: schrijf je hieronder in, that’s it. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief en je maakt automatisch kans op een high choc voor vier personen. Dankzij de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en Groningse uitjes. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 24 november 2019. Op maandag 25 november krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over ChocWorld Groningen ontdekken?

ChocWorld Groningen ijssalons

Geopend09:00 - 18:00

Oude Boteringestraat 14, Groningen

Bekijk meer:ijssalons

adv.