Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Win, win, win! Een driegangendiner voor twee personen bij Grandcafé 2Jongens

Door Sharon Bremer 3 februari 2020

Een avond dineren bij Grandcafé 2Jongens betekent een gezellige avond uit met ‘gewoon’ goed eten. Prachtige gerechten van verse streekproducten, een bijpassende wijn of een ijskoud biertje en koffie met lekkers toe… Klinkt dat niet heerlijk? Wij mogen een driegangendiner voor twee weggeven!

Wat dacht je van een malse varkenshaas, een rijkgevulde quesadilla of verse kabeljauw? De gerechten op de menukaart van Grandcafé 2Jongens aan het Damsterplein zijn om je vingers bij af te likken!

Grandcafé 2Jongens

De formule van Eetcafé 2Jongens aan het Schuitendiep en de Sportsbar op Zenike werkt, want de twee zaken kregen er eind 2019 een broertje bij: Grandcafé 2Jongens. Het spiksplinternieuwe restaurant opende vlak voor de jaarwisseling de deuren aan het Damsterplein. Verse ingrediënten en streekproducten staan hoog in het vaandel, net als simpelweg genieten van goed eten.

Win!

Stel je voor: een avond voor twee personen in Grandcafé 2Jongens, inclusief een driegangendiner mét drankjes. Dat klinkt toch heerlijk?! Deze compleet verzorgde avond mogen wij weggeven!

Hoe maak je kans?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief* van indebuurt Groningen (is leuk!) en je maakt automatisch kans op dit driegangerdiner voor twee. Je wordt op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 16 februari. Op maandag 17 februari krijgen de winnaars bericht.

*Let op: ook als je je al eerder hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier hieronder invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Grandcafé 2Jongens ontdekken?

Grandcafé 2Jongens

Damsterdiep 2, Groningen


 

adv.