Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis swingen: maak kans op twee kaartjes voor Soul Sisters in Groningen

Door Sharon Bremer 14 januari 2020
Een avondje genieten van livemuziek, heerlijk toch? Even de heupen van links naar rechts op swingende deuntjes van Tina Turner, Aretha Franklin en Diana Ross. Klinkt dat je als muziek in de oren? Wij geven in samenwerking met de Uitjeskrant twee kaarten weg voor Soul Sisters.

Of je nu elk woord kan meezingen van ‘Private Dancer’ of gewoon liefhebber bent van het genre: de soul- en motownvoorstelling zorgt ervoor dat iedereen swingend de deur uitgaat. Alle grote soulhits komen voorbij, met in de hoofdrol de nummers van de legendarische Tina Turner.

Win twee kaarten voor Soul Sisters

Soul Sisters staat op 27 februari in MartiniPlaza in Groningen. Om 20.00 uur gaat het muzikale feestje van start en jij kunt daarbij zijn.

Hoe maak je kans?

Simpel: schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van je eigen indebuurt-stad en je maakt automatisch kans op deze twee tickets. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met 23 januari. Daarna krijgt de winnaar een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Nog veel meer leuke uitjes

Ga jij ook heel graag op pad, alleen word je portemonnee daar niet bepaald blij van? Tip van ons: via Uitjeskrant vind je tal van leuke uitjes voor een zacht prijsje. Neem gerust eens een kijkje.


Lees ook

Arjan

Binnenkijken bij de jaren ’30-woning van Arjan en Jordi

Drieënhalf jaar geleden kochten Arjan en zijn vriend Jordi deze prachtige benedenwoning in Helpman. ...

Dit zijn volgens jullie de leukste, slimste en grappigste bedrijfsnamen in Groningen

Yogaatielekker in Haarlem, tweedehandswinkel Kleedvermaak in Leiden en Surelock Homes Slotenmaker in...
bloemsingel

Bloemsingel voor DOT vanaf nu 2,5 jaar dicht

Vanaf januari 2020 is een gedeelte van de Bloemsingel, het fiets- en wandelpad voor de DOT, afgeslot...

adv.