Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De grote indebuurt-kaartenactie voor eenzame ouderen: dit is de tussenstand

Door Sharon Bremer 13 december 2019

Wauw, wat een overweldigd aantal reacties en kaartjes hebben we gekregen naar aanleiding van onze kerstkaartenactie. Toch kunnen we jouw hulp nog steeds heel goed gebruiken om ál die eenzame ouderen een fijne kerst te bezorgen!

Hartverwarmend, al die reacties die we van jullie krijgen. Op het moment dat wij een oproep plaatsen weten we nooit hoe mensen reageren, maar dit overtreft al onze verwachtingen.

Iedereen doet mee!

Al heel veel lezers zijn aan het schrijven geslagen om eenzame ouderen een fijne kerst te bezorgen. Wie? De leden van faculteitsvereniging Ibn Battuta zijn in de pen geklommen en sturen een lading kaartjes deze kant op. De leerlingen van het Noorderpoort College zijn inmiddels ook druk aan het schrijven, hebben ze laten weten. We krijgen berichtjes op Facebook van lezers die tien kaarten tegelijk naar ons sturen en ook op Instagram slaat iedereen druk aan het schrijven. Wauw!

kerstkaartenactie

Schrijf mee voor eenzame ouderen

En dit is nog maar het begin. De actie loopt nog tot woensdag 18 december. We hopen natuurlijk dat er nog veel meer zal binnenstromen, want hoe meer kaarten we ontvangen des te meer ouderen we kunnen verblijden. Dus heb je een mooie handgeschreven kaart, een prachtig kunstwerk van je kinderen of iets anders waarmee we eenzame ouderen een fijne kerst kunnen bezorgen: meer dan welkom! Trommel je klasgenoten, collega’s en buren op om ook een kaartje te sturen.

Kaarten sturen

Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Wij zorgen ervoor dat alle kerstwensen bij de ouderen in de Oosterparkheem worden afgeleverd. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Redactie indebuurt t.a.v. kerstkaartenactie
Rozenburglaan 9
9727 DL Groningen

adv.