Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goedkope treinkaartjes en meer: deze aanbiedingen wil je niet missen

Door Sharon Bremer 20 februari 2020

Jij bent waarschijnlijk veel te druk met je werk, je social life en sportsessies om in de gaten te houden waar je de beste koopjes scoort. Snappen we! Daarom hebben wij het speurwerk al voor je gedaan. Waar je deze week de beste aanbiedingen shopt? Nou, hier dus!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Goedkoop met de trein

Yes, ze zijn er weer: de goedkope treinkaartjes van Trekpleister. Heb jij al een dagje uit gepland met familie of vrienden? Ga eropuit met de trein en profiteer van méér korting bij aankoop van meerdere kaartjes. Zo betaal je voor één Dagretour Daluren 17 euro en voor twee Dagretour Daluren maar 16 euro per kaart. Koop je drie of meer Dagretour Daluren tegelijkertijd, dan betaal je slechts 15 euro per kaart! Met de NS Dagretour Daluren kun je reizen van 17 februari t/m 13 april 2020.

Trein Dagretour Daluren vanaf €15.00

Sportief met korting

Hoe staat het ervoor met jouw goede voornemens? Ben je nog lekker aan het sporten, of ben je de kracht om naar de sportschool te gaan helemaal kwijt? Gelukkig heeft Big Bazar nu een fijne aanbieding: alle sportaccessoires zijn nu verkrijgbaar met 20% korting! Hoef je niet eens de deur meer uit om sportief te doen 😉

Alle sportaccessoires 20% korting

Vrolijk kleedje

Bij Kruitvat scoor je nu súperleuke tafelkleden voor een heel zacht prijsje. En er zijn zelfs ronde tafelkleden! Ze zijn gemaakt van vinyl (handig schoonmaken!) en er zijn verschillende printjes.

Tafelkleed vinyl met print €2.99

Kleurtje voor de sfeer

Nanananana, kleurtje voor de sfeer! Het is weer bijna carnaval, de kleurrijkste periode van het jaar. Gekleurde confetti, gekleurde praalwagens, het houdt niet op! Met de kleuren van Decoverf.nl haal jij dat feestje gewoon in huis. Weten welke kleur bij jou past? Op www.decoverf.nl/kleurkiezer kun je kosteloos kleurstaaltjes aanvragen. Klaar om te bestellen? Op Decoverf.nl geen ellenlange polonaise in de shop, maar snel en gemakkelijk bestellen zonder wachttijden. En de volgende dag al in huis! Omdat een kleurrijk feestje gewoon het hele jaar moet kunnen.

decoverf

Alaaf! De goedkoopste professionele muurverf voor kleur in je huis

Nanananana, kleurtje voor de sfeer! Het is weer bijna carnaval, de kleurrijkste periode van het jaar...

Knaller!

Nog even over dat carnaval, heb jij je outfit eigenlijk al? En moet er een broek onder je pak, maar wil je niet je nieuwste jeans aan tijdens het biergooi-plakconfetti-festijn? Dan is deze aanbieding van Lidl héél fijn. Slechts 5 euro voor een nieuwe spijkerbroek! Als er dan een biertje overheen gaat, is ’t nog niet zo erg.

Alle dames spijkerbroeken €5.00

Nog niet uitgelezen?

storm

Komt ze of komt ze niet? Storm Ellen ligt op de loer

Zijn Dennis en Ciara uitgewaaid, ligt er alweer een volgende storm op de loer: Ellen. Het lijkt een ...
scooter fietspad

Mag dat, met je brommer, scooter of paard op het fietspad rijden?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...
kluswinkels

7 x handige kluswinkels en bouwmarkten voor de Groningse doe-het-zelver

Zit je middenin een verbouwing? Woon je in een oud huis (lees: véél onderhoud)? Of ben je gewoon gek...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.