Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Massage speciaal voor mama, nu met korting!

Aangeboden door
- Geldig vanaf 24 aug 2020 - Geldig vanaf 24 augustus 2020 t/m 30 dec 2020 t/m 30 december 2020
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Boek nu je mama-massage met 19 euro korting!

De periode na je bevalling is bij uitstek een fase om goed voor jezelf te zorgen. Alleen als je allereerst goed voor jezelf zorgt, kan je er ook voor je kindje(s) zijn en de zorg voor hen dragen.
Tijdens de bevalling heeft je lichaam een topprestatie geleverd en dus is in de postnatale fase herstel en ontspanning heel hard nodig. Massage kan hierbij op verschillende wijzes ondersteunend werken:

*Zo stimuleert massage de bloedsomloop wat het vervoer van de benodigde voedingsstoffen en zuurstof naar alle uitersten van het lichaam mogelijk maakt om het herstel te bevorderen.
*Massage helpt daarnaast om de hormoonklieren na de bevalling weer in balans te brengen, wat kan bijdragen aan een stabielere hormoonspiegel en een stabieler mentaal gevoel.
*Bovendien vind je in de post-natale fase misschien weinig mentale rust omdat veel van je aandacht immers naar je baby gaat en soms vergeet je jezelf misschien. Wellicht geef je (ook) borstvoeding en draag je je kindje veel, waardoor je schouders en nek wat vermoeid en/of stijf kunnen zijn. Dit kan de massage voor je aanpakken zodat je je weer vrij kan bewegen.

Kortom, een mama massage (post-partum-massage) helpt je om te ontspannen en je herstelproces te ondersteunen. Tegelijkertijd heb je even tijd en ruimte voor jezelf en hoef je even niet te zorgen, maar mag je voor je laten zorgen! Wil je meer info? neem gerust contact met me op.

Je krijgt korting op de eerste behandeling (1x korting per persoon), niet in combinatie met andere kortingen.