Binnenkijken bij Kevin en Lindsey: ‘We houden heel erg van gekke spulletjes’

Door Kirsten Spooren 12 november 2018

Elke week mogen we binnenkijken bij kleine paleisjes, grote herenhuizen of stijlvolle appartementen. Dit keer bellen we aan bij Kevin en Lindsey, die hun appartement aan de Ronsseweg net verbouwd hebben. “Kevin heeft nooit wat aan het appartement gedaan, tot ik bij hem kwam wonen”, vertelt Lindsey. 

We moeten even zoeken wanneer we op de Ronsseweg staan. Hier vind je namelijk heel veel flatgebouwen en even verdwalen we. Gelukkig vinden we het appartementencomplex van Kevin en Lindsey al snel.

Tekst gaat verder onder de foto.

kevin en lindsey
© indebuurt Gouda

Verbouwing

Kevin woont al drie jaar in het appartement aan de Ronsseweg. “Maar hij heeft er nooit wat aan gedaan”, vertelt Lindsey. Zij trok een jaar geleden bij hem in. “Het was echt een mannenhok, er stond alleen het broodnodige in.”

‘De roze stoel komt van Marktplaats, maar ik dacht dat hij rood was’

“Ik had ook niet veel nodig, want ik was toch meestal aan het werk”, zegt Kevin. “Het was eerst een studio, maar toen Lindsey bij mij kwam wonen hebben we een aparte slaapkamer gemaakt.” Lindsey zorgde voor wat sfeer in huis en samen knapten ze het appartement op met nieuwe meubels, een likje verf en een mooiere keuken.

“Binnen een maand hadden we alles af”, zegt Lindsey. “We hadden wel mazzel met een handige schoonvader, waar ik weer veel van geleerd heb”, vult Kevin aan.

Tekst gaat verder onder de foto.

kevin en lindsey
© indebuurt Gouda

Gekke spullen

Zelf geven Kevin en Lindsey toe dat ze niet echt dezelfde smaak hebben, maar ze houden wel allebei van gekke spullen. “Spulletjes die niet iedereen heeft”, vertelt Kevin. Hij verzamelt regelmatig kunstwerken en bijzondere accessoires via Marktplaats. “De roze stoel komt daar ook vandaan, maar ik dacht eigenlijk dat hij rood was.”

‘Gelukkig hebben we een grote opslag’

“Als ik iets bijzonders zie, koop ik het”, zegt Kevin. “Ik bewaar het dan, gebruik het of geef het weer weg. Ik mag alleen niet alles uitstallen in huis van Lindsey. Gelukkig hebben we een grote opslag tot onze beschikking.”

Tekst gaat verder onder de foto.

kevin en lindsey
Foto: Kevin en Lindsey

Ronsseweg

Voorlopig blijven Kevin en Lindsey hier wel wonen: “Het is hier erg prettig. Het complex is goed beveiligd, wat ik wel heel belangrijk vind”, zegt Kevin. “Er wonen veel jonge mensen in dit gebouw en het contact is goed, maar niet overdreven.”

Lindsey komt niet uit Gouda. “Maar ik was gelijk verkocht. Ik vind het een hele fijne stad om te wonen en het ligt heel erg centraal.”

Binnenkijken bij….

Woon jij ook in een eigen paleisje en wil je dat graag aan de rest van Gouda laten zien? Laat het ons weten! En heb je hier al binnen gekeken?

achter de kerk gouda

Binnenkijken bij Rogier en Lotte: ‘we krijgen nooit meer zo’n fantastisch uitzicht’

Elke week mogen we binnenkijken bij kleine paleisjes, grote herenhuizen of stijlvolle appartementen....

adv.