Wij laten je de luxe waterwoningen van Landal De Reeuwijkse Plassen zien

Aangeboden door ParqGreen Reeuwijkse Plassen 5 maart 2018

Aan de Reeuwijkse Plassen worden in totaal zo’n 283 waterlodges, -woningen en -villa’s gebouwd. De waterwoningen en -villa’s zijn aan het water gelegen en verschillende woningen beschikken over een eigen aanlegplaats voor jouw bootje. Heerlijk toch, het echte vakantiegevoel op nog geen 15 minuten rijden? En dan is het ook nog eens het meest duurzame vakantiepark van Nederland.

We nemen een kijkje in de woning Bentwoud 6C. In deze woning draait alles om de beleving van luxe. De woning is zeer ruim met drie slaapkamers, twee badkamers en een overdekt terras. Ook is er een Bentwoud 6L. Deze woning is vrijwel hetzelfde, maar beschikt ook nog eens over een sauna met ingebouwde zonnehemel!

Foto: Parc Green
Foto: Parc Green
Foto: Parq Green

Sauna aan het water

Oké, even een rondleiding. De Bentwoud is een woning voor zes personen. Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer en één badkamer. De sauna met zonnehemel bevindt zich ook op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers. De badkamer op de eerste verdieping heeft een douche/bad-combinatie en een extra toilet.

Foto: Parc Green
Foto: Parc Green
Foto: Parc Green

Geld over?

De start van de tweede fase van de bouw begint zaterdag 17 maart. En weet je wat nou het allermooiste is: je kunt deze woning gewoon kopen. En nee, je kunt er niet in gaan wonen, maar je kunt het wel als investering kopen. Ze worden namelijk aangeboden tegen een uitstekend rendement.

Op het park bevinden zich onder andere een overdekt zwembad, koffiebar, een Italiaans specialiteitenrestaurant, ijssalon, natuurspeeleiland en een winkel waar je jouw boodschappen kunt halen.

Wil je meer informatie? Kijk dan hier.

landal De Reeuwijkse Plassen

Ondernemers opgelet! Heb jij al gehoord van de Parkpas van Landal De Reeuwijkse Plassen?

Op vertoon van de Parkpas krijgen gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen kortingen en kunnen zij (c...

ParqGreen Reeuwijkse Plassen

vakantieparken

Nu openHele dag

Verlengde Breevaart 3, Reeuwijk

Bekijk meer:vakantieparken