Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Saskia werkt bij Henders & Hazel: ‘Ik ben geduldig en neem de tijd om goed te luisteren’

Aangeboden door Henders & Hazel Gouda 13 maart 2020

Saskia (50) werkt nog maar net bij woonwinkel Henders & Hazel bij de GoStores in Gouda. “Ik was na dertig jaar kapster zijn echt toe aan een nieuwe uitdaging. Ik zocht een afwisselende baan, waarbij ik veel contact zou hebben met mensen.” En die baan vond Saskia dus bij Henders & Hazel.

Saskia werkt nog maar acht maanden bij Henders & Hazel, maar heeft haar draai nu al gevonden. “Ik was de laatste jaren steeds vaker bezig om mijn eigen interieur te veranderingen. Ik was regelmatig in de weer met nieuwe accessoires of een nieuwe kleur op de muur. Daardoor was de keuze voor een baan bij een woonwinkel snel gemaakt”, vertelt Saskia.

Tekst gaat verder onder de foto.

bank Henders & Hazel

Foto’s van klanten

Het leukste dat Saskia tot nu toe mee heeft gemaakt was een hele enthousiaste klant. “Ik heb samen met de klant nieuwe meubels uitgezocht. Nadat de meubels geleverd waren, stuurde ze foto’s van het resultaat en liet ze weten écht heel blij te zijn met mijn advies.”

Luisteren

“Ik ben een rustig en geduldig persoon en neem de tijd om goed te luisteren. Hierdoor stel ik de juiste vragen en kom ik zo samen met een klant tot een goed advies. En dat is ook het leukste om te doen.” Doordat Henders & Hazel veel verschillende stijlen heeft is er voor elke klant wel iets te vinden. “Eigenlijk is de winkel echt voor jong en oud, welke smaak je ook hebt. Je kunt hier echt alles vinden of laten maken.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Henders & Hazel Gouda. Meer over Henders & Hazel Gouda ontdekken?

Henders & Hazel Gouda woonwinkels

Geopend10:00 - 21:00

Elburgplein 8, Gouda

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook:

4 x deze bizar mooie banken vliegen de deur uit bij Henders & Hazel

Een bank kopen kan een hele opgave zijn, maar wij hebben een top adres in Gouda gevonden. Op het ter...

adv.