Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw huis? Vervang de sloten zo snel mogelijk (óók bij nieuwbouw)

Aangeboden door 24 service vastgoed onderhoud 20 januari 2019

Superleuk, een nieuw huis! Je bent druk bezig met dozen inpakken en meubels uitzoeken, maar heb je al gedacht aan het vervangen van de sloten? Wij gingen langs bij de slotenwinkel van 24 service vastgoed & onderhoud en vroegen Wim: waarom moet je de sloten vervangen van een nieuwe woning? 

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Wie heeft er een sleutel?

“Je weet nooit zeker of de vorige bewoner van het huis een sleutel heeft gegeven aan familie, vrienden of buren. Je hebt dus eigenlijk geen idee hoeveel sleutels er in de omloop zijn. Daarom is het altijd verstandig om de sloten van de woning te vervangen voor nieuwe”, zegt Wim.


Meer over 24 service vastgoed onderhoud ontdekken?

24 service vastgoed onderhoud speciaalzaken

GeopendHele dag

Marconistraat 4, Gouda

Bekijk meer:speciaalzaken

Aannemers

“Heb je een nieuwbouwhuis gekocht? Ook dan heb je absoluut geen idee hoeveel aannemers de sleutels in bruikleen gekregen hebben en of er eventueel een duplicaat van gemaakt is. Dus, snel vervangen die sloten.”

Politiekeurmerk

“Kijk of je jouw nieuwe woning kunt laten keuren volens het politiekeurmerk veilig wonen (PKVW). Dit is een kwaliteitskeurmerk voor woningen die tegen inbraak zijn beveiligd. Als je als woningbezitter in het bezit bent van een Politiekeurmerk Veilig Wonen, kun je in sommige gevallen korting krijgen op je inboedelverzekering.” 

Laat je adviseren

Sleutels, cilinders en sluitsystemen. Veel mensen hebben geen idee wat goede sloten zijn. Het is daarom belangrijk om professioneel advies in te winnen.

“24 Service BV is volledig gecertificeerd en bevoegd om sleutels te (re)produceren, sluitplannen op te stellen en (maatwerk) cilinders te plaatsen en eventueel aan te passen. Hiervoor maken wij uitsluitend gebruik van de beste producten op de markt met de meest moderne apparatuur en techniek.”

“De gecertificeerde sluitsystemen die wij maken zijn optioneel binnen 1 werkdag leverbaar en van zeer hoge kwaliteit. Deze sluitsystemen kunnen wij zowel elektronisch als mechanisch leveren”, vertelt Wim.

Kluizen

Heb je veel waardevolle spullen in huis? Denk er dan eens over na om een kluis aan te schaffen. Ook hiervoor kun je bij 24 service onderhoud en vastgoed terecht. Zo maak je het inbrekers net even iets moeilijker.

Lees ook

nieuwehaven

Zoveel stegen de huizenprijzen afgelopen jaar in onze regio

Het gaat iets minder hard dan voorgaande jaren, maar de huizenprijzen stijgen nog steeds. Makelaarsv...

3 x in deze nieuwbouwwoningen in Gouda kun je gaan wonen

Lekker hè, een huis waar je zo in kan zonder te klussen. Wij verzamelden de mooiste nieuwbouwwoninge...

Zo groot is de kans op een woninginbraak in Gouda

Voor inbrekers maakt het echt wel uit waar je huis staat. Zo is de kans dat jouw woning wordt doorzo...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.