Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw aan de Kleiweg, Mijn 1e Hypotheek: ‘Wij helpen starters voor een vaste prijs’

Aangeboden door Mijn 1e Hypotheek 15 maart 2019

Een huis kopen is voor starters een bijzonder, maar vaak ook ingewikkeld proces. Er komt veel bij kijken en een beetje hulp is geen overbodige luxe. “Wij richten ons vooral op starters en daarom is een duidelijke uitleg erg belangrijk”, vertelt Marco Voskuil, één van de eigenaren van Mijn 1e Hypotheek.

“Mijn broer Ed en ik hebben al jaren een hypotheekadvieskantoor, maar zagen dat er voor starters weinig goede begeleiding is. Vaak kost hypotheekadvies veel geld en dat is nou juist een lastig punt als je jouw eerste huis gaat kopen. Daarom zijn we met Mijn 1e Hypotheek gestart aan de kop van de Kleiweg.”

Compleet pakket

Mijn 1e Hypotheek biedt een compleet pakket zonder verrassingen achteraf. “We bieden starters een All-in pakket voor € 1649,-. Je hypotheek wordt dan vakkundig geregeld vanaf het eerste gesprek tot aan de notaris. We houden voor jou in de gaten of alle papieren in orde zijn, alles op tijd ingeleverd wordt en je kan op ieder moment binnenlopen met vragen. Al moeten we iets tien keer aan je uitleggen.”

Marvin’s ervaring

Wij vroegen Marvin naar zijn ervaring met Mijn 1e Hypotheek: “Ze geven duidelijke uitleg en advies bij het kiezen van de hypotheek en verzekeringen. Ze beantwoorden snel je mail wanneer je een vraag hebt en ze zitten er bovenop zodra je nog bepaalde stukken vergeten bent om in te leveren. Hierdoor merk je dat ze goed het overzicht bewaren en dat je jezelf niet zo druk hoeft te maken.”

Gratis kennismaking

“We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek. We gaan dan eerst kijken wat je kan lenen, zodat je gericht op zoek kunt naar een woning. Voor dit gesprek nemen we ruim de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.”

Mijn 1e Hypotheek is aangesloten bij meer dan vijfentwintig banken en niet gebonden aan een maatschappij. “Het allerbelangrijkste vinden wij het persoonlijke contact. Je bent geen nummer, maar een persoon die wij zo goed als we kunnen willen helpen. We zijn transparant en denken graag met je mee.”


Meer over Mijn 1e Hypotheek ontdekken?

Mijn 1e Hypotheek hypotheekadvies

Gesloten09:00 - 17:30

Kleiweg 108, Gouda

Bekijk meer:hypotheekadvies

Lees ook:

Binnenkijken bij Femke in een oud koetshuis: ‘Voel je dat het huis scheef loopt?’

Aan het Jaagpad staan een aantal hele mooie woningen, maar de woning van Femke valt extra op. De gro...
aantal inwoners per wijk gouda

In deze Goudse wijken wonen de meeste mensen

In Gouda wonen per 1 januari 2019 73.021 inwoners, zo vertellen de bevolkingscijfers van de gemeente...

Gezocht: Goudse huizen en hun trotse bewoners

Van hartje binnenstad tot diep in Goverwelle en van Bloemendaal tot Kort Haarlem: Gouda kent behoorl...

adv.