Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw jaar, nieuwe keuken? Doe niet moeilijk en laat jouw keuken binnen één dag renoveren

Aangeboden door Portas Gouda 6 januari 2019

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat we met een frisse blik om ons heen kijken. Is jouw keuken niet helemaal naar je zin, maar te goed om te slopen? Dan kun je hem laten renoveren. Want ja, waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan (en een stuk goedkoper).

Is jouw keuken gewoon verouderd of heb je een nieuwe woning? Het kan zijn dat de keuken niet helemaal jouw smaak is. Dan ben je nu vast aan het bedenken wat je er mee moet doen. Je kunt natuurlijk de hele keuken vervangen door een gloednieuwe, maar dat is niet altijd nodig. Wij gingen op bezoek bij Greg Rutten van Portas. Portas renoveerd al jaren keukens en vertelt waarom dit een goede optie zou kunnen zijn.

Portas Gouda
Foto: Portas Gouda

In een handomdraai

“Vaak zijn de keukens nog in goede kwaliteit waardoor slopen eigenlijk zonde is. Door de keukenfronten, het werkblad, de tegels of inbouwapparatuur te vervangen heb je in een handomdraai een keuken die er als nieuw uit ziet”, vertelt Greg, eigenaar van Portas.

Renoveren kan binnen één dag

Portas renoveert al jaren keukens. “We maken gebruik van Duitse kwaliteitsmaterialen op maat en persoonlijk advies. Ik kom zelf bij de mensen thuis voor advies. Door de situatie te zien en de wensen te bespreken, kijk ik wat we kunnen doen. Het renoveren van een keuken heeft veel voordelen, het is niet alleen goedkoper, maar ook sneller. Je hoeft namelijk niet op te zien tegen rommel en troep, want het renoveren van een keuken kan vaak binnen één dag.” En wie houdt er nu van troep? Precies, niemand.

Portas Gouda
Foto: Portas Gouda

Zou jij ook weleens willen kijken wat de mogelijkheden zijn met jouw keuken? Portas organiseert regelmatig info-dagen. De eerstvolgende info-dagen vinden plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari van 10.00 tot 16.00 uur bij Portas Gouda. Goed om te weten, ze renoveren niet alleen keukens, maar ook binnendeuren en trappen. Ook maken ze kasten op maat en spanplafonds.


Meer over Portas Gouda ontdekken?

Portas Gouda speciaalzaken

Wethouder Venteweg 226, Gouda

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.