Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Deze appartementen met prachtig uitzicht in de omgeving van Gouda staan te koop

Aangeboden door De Brinkhorst 30 oktober 2020

We weten allemaal dat het er op de huizenmarkt in en rondom Gouda soms heftig aan toe kan gaan. Veel mensen willen verhuizen naar onze mooie stad en ook veel Gouwenaars zijn op zoek naar een leuke woning in de omgeving. Zo wordt er in Moordrecht flink gebouwd om te kunnen voorzien in deze behoefte. We kwamen erachter dat er in een supertof appartementencomplex nog een aantal hele mooie woningen te koop staat, mét prachtig uitzicht. De appartementen zijn te koop vanaf €335.000 vrij op naam.

Aan de rand van de nieuwbouwwijk De Brinkhorst in Moordrecht komt project Weidezicht. Hiervan is de eerste fase een appartementencomplex met dertig appartementen. Waarvan de meeste met een adembenemend mooi uitzicht over de weilanden. In het complex vind je twee verschillende type woningen. De woonoppervlakte varieert van 77 tot 90 vierkante meter. Ook de indelingen verschillen iets van elkaar.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

© BPD Ontwikkeling BV
© BPD Ontwikkeling BV

Lage energierekening

Het complex is één van de laatste projecten in deze wijk, waardoor je niet nog jaren op een bouwterrein woont. Buiten het feit dat het prachtige woningen zijn, komen de woningen ook met een eigen parkeerplaats en een groenverklaring. Dit betekent dat het heel energiezuinige appartementen zijn en dat ze ook met honderd procent duurzaam hout worden gebouwd. Het voordeel hiervan is dat je bij jouw hypotheek extra rentekorting of een hypotheekvoordeel kunt krijgen. Hoe fijn is dat! En door de bodemwaterpomp en zonnepanelen woon je hier helemaal klaar voor de toekomst én met een lage energierekening.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

© BPD Ontwikkeling BV
© BPD Ontwikkeling BV

Luxe sanitair

In 2021 wordt er gestart met de bouw van het complex. De appartementen worden afgewerkt met luxe sanitair van Villeroy & Boch én je krijgt een keukencheck van €3267,- om uit te geven bij een luxe keukenzaak. Ben je nu nieuwsgierig geworden? Doordat de wijk om het complex al voor een groot deel af is, kun je er alvast een kijkje gaan nemen. Loop eens een rondje door de buurt en ervaar of dit misschien wel is wat je zoekt.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Brinkhorst. Meer over De Brinkhorst ontdekken?

De Brinkhorst

, Moordrecht

adv.