Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klein Makelaardij verhuist naar de Lange Tiendeweg: ‘Eén van de mooiste straten van Gouda’

Aangeboden door Klein Makelaardij 11 februari 2019

Tien jaar geleden begon Menno Klein met Klein Makelaardij in Haastrecht. “Voor ik de stap nam om een eigen makelaardij te beginnen heb ik in Utrecht, Nieuwkoop en Gouda gewerkt als makelaar”, vertelt Menno. Na een moeilijke periode tijdens de huizencrisis, is het nu tijd voor een nieuwe stap. “Steeds vaker merkte ik dat mijn klanten uit Gouda kwamen. Daarom nam ik afgelopen januari de stap om met het kantoor te verhuizen naar de kaasstad.”

Misschien is het pand (voormalige taartenwinkel) je nog niet opgevallen, maar het autootje waar Menno in rijdt vast wel. “Het is een mooi ding, hè”, zegt Menno trots. “Ik breng mijn kinderen er mee naar school en kan overal heel makkelijk naartoe. Het autootje is volledig elektrisch en dat is met het oog op duurzaamheid toch ook heel belangrijk. Ik heb veel bekijks als ik er in rij en het is vaak de aanleiding voor het maken van een praatje.”

Foto: indebuurt Gouda

Klein maar groots in service

Menno heeft met zijn makelaarskantoor niet de ambitie de grootste in Gouda te worden. Juist het maatwerk is wat Menno motiveert. “Ik wil mensen écht verder helpen door elke klant persoonlijk te begeleiden. Ik vind het belangrijk dat een klant onze dienstverlening als een grote meerwaarde ervaart. Dat is iets moois en daar word ik blij van.”

‘Ik wilde geen dertien in een dozijn uitstraling’

Anders dan gewoon

Als je bij Klein Makelaardij naar binnen loopt is het kantoor anders dan je zou verwachten bij een makelaar. De etalage, het huiskamergevoel bij binnenkomst, de vloer en dan de kamer waar het koopcontract ondertekend wordt. “Ik wilde geen dertien in een dozijn uitstraling hebben. Vandaar dat de etalage niet volhangt met plastic hoezen en led verlichting en ik een feest heb gemaakt van de spreekkamer. Het ondertekenen van een koopakte is vaak namelijk écht een feestje. Dus koos ik voor goud en glitters”, zegt Menno lachend.

Meerwaarde bij aankoop

Klein Makelaardij is niet alleen een verkoopmakelaar, maar begeleidt mensen ook bij de aankopen van een woning. “De meeste mensen kijken zonder hulp van een makelaar naar huizen. Ik ben er van overtuigd dat een aankoopmakelaar meerwaarde heeft en je uiteindelijk ook geld bespaart.”

“De aankoop is een emotionele beslissing. Ik, als aankoopmakelaar, kan alle feiten zonder emotie op een rijtje zetten. Hierdoor kunnen klanten een nuchtere beslissing nemen. Past deze woning wel echt bij je? Betaal je niet te veel geld? Zijn de voorwaarden wel goed? Dat zijn vragen die moeilijk aan jezelf te stellen zijn en daarvoor ben ik.”


Meer over Klein Makelaardij ontdekken?

Klein Makelaardij makelaars

Vandaag gesloten

Lange Tiendeweg 72, Gouda

Bekijk meer:makelaars

adv.