Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huis verkopen? Klein Makelaardij doneert 150 euro aan een (sport)club bij elke verkoop

Aangeboden door Klein Makelaardij 15 september 2020

De huizenmarkt in Gouda is nog steeds booming bussiness en Klein Makelaardij heeft nauwelijks last gehad van de coronacrisis. Om andere sectoren te kunnen helpen die het moeilijk hebben, start Menno Klein met een clubactie: “Bij verkoop van een woning doneren wij €150,- aan een vereniging naar keuze.”

Het is voor veel bedrijven natuurlijk een lastige periode, de één heeft het zwaarder dan de ander. We zien in de huizenmarkt, dat er blijkbaar weinig twijfel is om woningen te kopen. Menno vertelt dat het voor starters nog steeds op de Goudse huizenmarkt lastig is, dat komt omdat er te weinig aanbod is.

Tekst gaat verder onder de foto.

Medewerkers Klein Makelaardij

Woonomgeving

“Een huis kopen doe je niet zomaar. Je kijkt daarbij ook naar de woonomgeving en de mogelijkheden voor sport en cultuur in de buurt. Deze aspecten zijn minstens zo belangrijk. En juist die sectoren hebben het nu zwaar. Daarom vinden wij dat we ons steentje moeten bijdragen.” Om juist die sectoren die het zo moeilijk hebben en belangrijk zijn voor een prettige woonomgeving, willen we ze helpen.

Met de actie ‘Verdien voor je club’ kun je na verkoop van je woning bij Klein Makelaardij aangeven aan welke vereniging jij €150,- wil doneren. “Hiermee willen wij lokaal een bijdrage leveren. Het maakt ons niet uit of het een voetbalclub is of de klaverjasvereniging.”

Verkopen

Klein Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor waar je veel positieve reacties over hoort. Ook op Funda scoren ze bovengemiddeld. “Funda heeft een tijdje geleden contact met ons gezocht, omdat bleek dat we bovengemiddeld scoren op Funda”, vertelt Menno. “Er wordt gekeken naar drie punten: bereik, getoonde interesse en aantal contactverzoeken. We steken heel veel tijd in het goed op de markt brengen van woningen en dat heeft dus z’n vruchten afgeworpen. Daarom hebben we nu standaard een nieuw product op Funda, zodat het nieuwste huis in de verkoop nóg meer aandacht krijgt.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Klein Makelaardij. Meer over Klein Makelaardij ontdekken?

Klein Makelaardij makelaars

Gesloten09:00 - 17:30

Lange Tiendeweg 72, Gouda

Bekijk meer:makelaars

adv.