Greg van Portas: ‘Waarom iets weggooien als je het ook kan laten opknappen?’

Aangeboden door Portas Gouda 30 juni 2019

Portas Gouda kan alles renoveren, van keukens tot trappen. Want waarom iets weggooien als je het ook kunt laten opknappen? Dat is precies wat Greg Rutten, eigenaar van Portas, al 15 jaar doet.

Is jouw keuken niet helemaal naar je zin, maar te goed om te slopen? Dan kun je hem laten renoveren. Want ja, waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan (en een stuk goedkoper)? Ditzelfde geldt ook voor een trap, met het trede-op-trede systeem creëer je in een handomdraai een totaal nieuwe trap.

Tekst gaat verder onder de foto.

Greg en Danny van Portas

Portas renoveert al jaren keukens en trappen. “We maken gebruik van Duitse kwaliteitsmaterialen op maat en persoonlijk advies. Ik kom zelf bij de mensen thuis voor advies. Door de situatie te zien en de wensen te bespreken, kijk ik wat we kunnen doen. Het renoveren van een keuken of een trap heeft veel voordelen, het is niet alleen goedkoper, maar ook sneller. Je hoeft namelijk niet op te zien tegen rommel en troep, want het renoveren van een keuken of trap kan vaak binnen één tot twee dagen.” En wie houdt er nu van troep? Precies, niemand.

Een kritische blik

Zo’n twee keer per jaar krijgen veel mensen de neiging om eens kritisch naar hun interieur te kijken. Trappen moeten opnieuw bekleed of geschilderd worden, de deuren passen niet meer bij de stijl van het interieur en de keuken is al helemaal niet meer van deze tijd.

Tekst gaat verder onder de foto.

Portas Gouda
Foto: Portas Gouda

Er is dan natuurlijk van alles mogelijk, maar waar kies je voor? Om jou daarin te adviseren heeft Portas twee keer in de maand op vrijdag en zaterdag info-dagen. Je kunt dan gewoon naar binnenlopen. Greg kan je verschillende stalen, opties en kleuren laten zien. Je kunt een kijkje nemen in de werkplaats en Greg het hemd van z’n lijf vragen.

De eerst volgende info-dagen vinden plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli. Ga naar op de website voor meer informatie >>>


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Portas Gouda. Meer over Portas Gouda ontdekken?

Portas Gouda speciaalzaken

Wethouder Venteweg 226, Gouda

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

kasten op maat

Dit wil je: bij Portas maken ze jouw droomkast op maat

Best praktisch hoor, zo’n standaard kledingkast maar origineel is natuurlijk anders. Ben jij op zoek...

Binnenkijken bij Stellan aan de Vlamingstraat: ‘Ik was eigenlijk niet van plan om hier te gaan wonen’

We fietsen de Vlamingstraat in en zijn op zoek naar het huisnummer van Stellan Aanhane. We naderen e...
Huis te koop: Bodegraafsestraatweg 149 Gouda, Foto 2 | Foto: Funda

Groots wonen in Gouda: 3 x gigantische woningen die te koop staan

Groots dromen mag, toch? Bij deze gigantische woningen in Gouda blijft het voor de meesten van ons o...

adv.