Dit is het kleinste huis dat nu te koop staat in Gouda

Door Eva van Dantzig 13 februari 2018

Klein is fijn, en dus zijn we dól op alles wat mini is. Jonge katjes, mini-verpakkingen van shampoo, babysokjes: we roepen ‘oooh’ en ‘aaah’ en kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom, omdat het gewoon zó schattig is, wilden we even laten zien wat het kleinste huis is dat nu te koop staat in Gouda.

Aan de Vest staat het schattigste rijtje huizen van Gouda en dus ook het kleinste huis dat te koop staat. Met een oppervlakte van maar liefst 40 m²: genoeg ruimte voor jou en je kat of hond. Het tiny stulpje heeft een woonkamer, klein keukentje, slaapkamer en badkamer. In 2013 is het huisje geheel gerenoveerd.

Wat is er zo bijzonder aan?

Tekst gaat verder onder afbeeldingen

woonkamer-klein te koop Gouda

woonkamer-klein te koop Gouda

slaapkamer-klein te koop Gouda
Foto’s: Funda

Je kan er zo in: alles is mooi afgewerkt en relatief nieuw, je hebt geen last van krakende vloeren, lekkende daken en een uit elkaar vallende keuken. In de slaapkamer past met gemak een tweepersoonsbed en je hebt gewoon een inloopkast. En de badkamer, daar kan je in alle rust bijkomen van een lange werkdag.

Tekst gaat verder over afbeeldingen

badkamer-klein-huis te koop Gouda
Foto: Funda

De tuin

En dan als klap op de vuurpijl, de tuin. De voortuin die bij dit schattige huisje hoort is in verhouding mega groot! Met maar liefst 23 m² aan voortuin, kun je al je vrienden uitnodigen voor een barbecue of borrel in het voorjaarszonnetje. Als je nog niet verliefd was op Gouda, dan word je dat hier wel.

Tekst gaat verder over afbeelding

voortuin-klein te koop Gouda
Foto: Funda

En wat kost dat? Nou, dat gaan we je vertellen. Dit tiny paleisje is voor € 147.500 k.k. voor jou.

Bekijk hier alle foto’s

Meer over

Wonen

adv.