Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken in Westergouwe: ‘Dit is de allerlaatste beschikbare kadewoning’

Aangeboden door Aan de Nieuwe Stadskade 29 juli 2020

Wat hebben we toch veel mooie woningen in Gouda. Van nieuwbouw tot appartementen, elke week is het weer een verrassing voor ons wanneer we aanbellen bij iemand om binnen te kijken. Deze week mochten we samen met Tom van Noord een kijkje nemen in de allerlaatste beschikbare kadewoning in Westergouwe.

De kadewoning is alles behalve een doorsnee rijtjes eengezinswoning. Je hebt alle voordelen van nieuwbouw en tóch zijn het geen standaard huizen. Mooie gevels en bijzondere details: het is bijna alsof deze sfeervolle wijk er al jaren staat. De woning op nummer 13 ligt letterlijk met één zijde in het water, waardoor je een uniek uitzicht hebt over het water en groen.

Tekst gaat verder onder de foto.

©indebuurt Gouda

Gasloos wonen

Van de 66 woningen is dit dus de allerlaatste die beschikbaar is. “De woning kan direct worden betrokken en is vrij op naam”, vertelt Tom. Ook is het huis gasloos, liggen er zonnepanelen op het dak en wordt de woning verwarmt door middel van vloerverwarming via een bodemwaterpomp. “Ook de pomp is volledig eigendom van de bewoners. Door middel van een thermostaat in elke ruimte, is de temperatuur per vertrek in te stellen.” En nóg een flink pluspunt: de voortuin is al aangelegd, daar hoef je dus niets meer aan te doen.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Ruimte in overvloed

De woonkamer en keuken bevinden zich niet op de begane grond, maar op de eerste verdieping. “Hierdoor ontstaat er op de begane grond een ruimte – met openslaande deuren naar de voortuin – die zelf door de bewoners in te vullen is”, vertelt Tom. “Je kunt deze ruimte bijvoorbeeld gebruiken voor een kantoor, bedrijf aan huis, ruime slaapkamer of hobbykamer.” Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers te vinden en een ruime badkamer. De bewoners van deze prachtige woning moeten de keuken wel nog zelf uitzoeken en laten plaatsen. “Alle aansluitingen zijn gemaakt en er is genoeg ruimte voor een prachtig kookeiland.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Met deze woning van 6,6(!) meter breed en 9,70 meter lang kun je echt alle kanten uit. Wat je betaalt voor deze woning van 176 vierkantemeter? € 450.000 v.o.n.

Bezichtigen

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag een bezichtiging doen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak met Tom via 06-83222418 of [email protected]. Tom neemt je mee om sfeer te proeven in de wijk en laat je de woning zien (ook mogelijk in het weekend).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Aan de Nieuwe Stadskade. Meer over Aan de Nieuwe Stadskade ontdekken?

Aan de Nieuwe Stadskade

Westergouwe, Gouda

adv.