Binnenkijken bij Wim: ‘De keuken is de ziel van het huis’

Aangeboden door Olmkeukens 20 februari 2018

Enkele maanden geleden opende Olmkeukens haar nieuwe zaak in Stolwijk. Voor eigenaar Wim van Olm ging daarmee een wens in vervulling. “We hadden simpelweg meer ruimte nodig om onze keukenopstellingen beter en mooier in de spotlights te zetten en onze klanten te kunnen ontvangen. vertelt Wim van Olmkeukens.

Keuzes, keuzes, keuzes

Het begint vaak met oriënteren. Want wat vind je nou eigenlijk mooi? Om dat te bepalen kan je een kijkje gaan nemen in een showroom en dat is precies wat wij in Stolwijk deden. Bij binnenkomst word je direct verwelkomt door twee prachtige keukens in een riante ruimte. Dan komt Wim, de eigenaar van de zaak, de trap af om ons te verwelkomen. “Mooi he!”. Elke keukenaankoop wordt door Wim van Olm hoogstpersoonlijk begeleid. “Je kunt bij ons je eigen keuken ontwerpen of je op basis van je wensenlijstje uitgebreid laten adviseren. We volgen hem de trap op naar boven, waar ons nog veel meer staat te wachten.

Foto: indebuurt Gouda

Doe mij die maar

Wim laat ons vol trots zijn keukens in de showroom zien. “Nadat ik jaren heb gewerkt bij verschillende keukenbedrijven was het tijd om vanuit een eigen visie een keukenshowroom op te zetten. En dan vooral met oog voor uitvoering en detail. Alles kan eigenlijk. Of je nou stoer, modern of landelijk wilt.” Bij het zien van de showmodellen kan je jezelf bijna niet tegenhouden om ook over een nieuw exemplaar na te denken. Van technische snufjes tot prachtige materialen, Wim laat het ons allemaal zien.

Foto: indebuurt Gouda

“Niet alleen de keuze van het materiaal en keukengerei is belangrijk”, vertelt Wim. “We moeten ook aan de ergonomische aspecten en gebruiksvriendelijkheid denken. Uiteraard kiezen mensen zelf de sfeer die bij hen past, want reken maar eens uit hoeveel uur je in uw keuken doorbrengt. Je moet er gewoon graag in verblijven.”

Olmkeukens winkelen

Nu gesloten10:00 - 17:00

Nijverheidsweg 5, Stolwijk

Bekijk meer:winkelen