Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Adri Bakker van Gebr. Bakker & Zn: ‘Raambekleding geeft nét even die finishing touch aan je interieur’

Aangeboden door Gebr. Bakker & Zn. 14 oktober 2019

Op de Hoogstraat 32 in Haastrecht zit al sinds 1860 het familiebedrijf Gebr. Bakker & Zn. Een moderne en eigentijdse woonwinkel waar ze altijd voor je klaarstaan. “We hebben niet alleen meubels, slaapkamers en vloeren, maar ook al meer dan 40 jaar een mooie afdeling met gordijnen en binnenzonwering”, vertelt Adri Bakker, mede eigenaresse van de winkel. Deze collectie bevindt zich aan de winkl op de Hoogstraat 55.

“Toen ik in het bedrijf kwam hadden we alleen meubels, maar later kwamen daar ook gordijnen bij”, vertelt Cor, eigenaar van Gebr. Bakker & Zn. Inmiddels is de zaak niet meer weg te denken uit de wereld van woninginrichting. “We verkopen eigenlijk alles wat te maken heeft met wonen. Van banken en bedden tot vloeren en raambekleding.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Gebr. Bakker & Zn.
Zoon Arnout en moeder Adri Bakker © indebuurt Gouda

Raambekleding

Misschien sta jij ook wel op het punt om je huis een nieuwe look te geven of heb je net de sleutel gekregen van je nieuwe huis en moet er nog van álles worden ingericht. Met alle mogelijkheden op het gebied van interieur zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Dat is waar de winkel van Gebr. Bakker & Zn, om de hoek komt kijken. De showroom van Bakker heeft zo’n groot oppervlak dat we eigenlijk niet weten waar we moeten kijken. “Per hoekje proberen we kleine huiskamertjes te maken met telkens nieuwe trends.”

Tekst gaat verder onder de foto.

“Mensen vergeten vaak hoe belangrijk raambekleding is”, zegt Adri. “We hebben een grote afdeling in de winkel waar je alle mogelijk opties kunt bekijken. Je vindt er alles op het gebied van gordijnen en inbetweens tot jaloezieën. Van aluminium tot hout of plissé. En wat dacht je van duo-rolgordijnen en vouwgordijnen? Er is echt zoveel mogelijk.”

En kom je er zelf echt niet uit? Adri en haar team staat klaar om met je mee te denken en tot een goede keuze te komen. “Gordijnen of binnenzonwering geeft gewoon nét even die finishing touch aan je interieur. Zeker met de koudere dagen die er weer aankomen.”

Inmeten, offerte en ophangen

Heb je mooie raambekleding gezien bij Gebr. Bakker & Zn. dan komen ze gratis bij je inmeten. Ook voor advies op locatie maken ze tijd. “Na het meten maken we een prijsopgave, zodat mensen kunnen zien wat het kost. Valt het te hoog uit? Dan hebben we altijd wel een goedkopere oplossing.”


Meer over Gebr. Bakker & Zn. ontdekken?

Gebr. Bakker & Zn. woonwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Hoogstraat 32, Haastrecht

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook:

Gebr. Bakker & Zn.

Arnout werkt in een familiebedrijf: ‘Zes generaties terug begon het als klompenmakerij’

Op de Hoogstraat 32 in Haastrecht is al sinds 1860 familiebedrijf Gebr. Bakker & Zn. gevestigd. Tege...

adv.