Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er zijn nog 9 kadewoningen te koop in Westergouwe: ‘Uniek uitzicht over water en groen’

Aangeboden door Aan de Nieuwe Stadskade 25 april 2020

Wonen aan het water in een ruim en uniek nieuwbouwhuis, dat klinkt goed! Dat kan in Gouda’s nieuwste woonwijk Westergouwe. Deze zomer worden de laatste woningen opgeleverd van het project ‘Aan de Nieuwe Stadskade’ en een aantal zijn er nog beschikbaar.

De kadewoning is niet een doorsnee rijtjes eengezinswoning. Je hebt alle voordelen van nieuwbouw en tóch zijn het geen standaard huizen. Mooie gevels en bijzondere details: het is bijna alsof deze sfeervolle wijk er al jaren staat. De woningen liggen letterlijk met één zijde in het water, waardoor iedere woning ook een uniek uitzicht heeft over water en groen. In totaal worden er in dit project 66 kadewoningen gebouwd en deze zomer zijn – naar verwachting – alle woningen klaar.

Tekst gaat verder onder de foto.

©ERA Contour B.V.

Groot en uniek

Van de 66 woningen zijn er nog negen woningen te koop. Wat de woningen zo uniek maken? Niet één huis is hetzelfde qua architectuur. “Er is specifiek gekozen voor een Hollandse stijl qua ontwerp, waardoor een zeer afwisselend gevelbeeld ontstaat. Zowel aan de voorzijde als achterzijde”, vertelt Roland Guikema, projectontwikkelaar.

Tekst gaat verder onder de foto.

©ERA Contour B.V.

“Sommige woningen hebben aan de achterkant een ruime erker of een groot balkon. Andere woningen hebben ook nog een extra buitenruimte aan het water door middel van een vlonder die vanaf de trap van je balkon te bereiken is.” Alle woningen hebben aan de voorkant ook een gezellige tuin en sommige ook nog een ruim balkon.

Indeling

De woningen die beschikbaar zijn variëren in oppervlak en verkoopprijs. “De negen woningen die nog te koop zijn hebben een woonoppervlakte vanaf 152 tot 183 vierkantenmeter en staan te koop voor een bedrag tussen de €400.000 en €525.000”, vertelt Tom van Noord van TW3 Makelaars.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

©ERA Contour B.V.
©ERA Contour B.V.
©ERA Contour B.V.
©ERA Contour B.V.
©ERA Contour B.V.

De woonkamer en keuken van alle woningen bevinden zich niet op de begane grond, maar op de eerste verdieping. “Hierdoor ontstaat er op de begane grond een ruimte die zelf door de bewoners in te vullen is”, vertelt Tom. “Je kunt deze ruimte bijvoorbeeld gebruiken voor een kantoor, bedrijf aan huis, ruime slaapkamer of hobbykamer.”  Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers te vinden en een ruime badkamer. “Daarnaast wisselen de plattegrondindelingen van elkaar door de positie van de trap: zijkant, dwarstrap, spiltrap of special.”

Alle woningen zijn gasloos en worden verwarmt door middel van vloerverwarming via een bodemwaterpomp. Deze pomp is volledig eigendom van de bewoners.

Tekst gaat door onder de video.

Aan de Nieuwe Stadskade, bekijk de woning nu ook van binnen

Ook benieuwd hoe Aan de Nieuwe Stadskade er nu uitziet? Bekijk dan deze film

Posted by Aandenieuwestadskade on Thursday, 3 October 2019

Bezichtigen kan gewoon

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag een bezichtiging doen bij ‘Aan de Nieuwe Stadskade’? Dat kan! Via één van  de makelaars – Tom van Noord – kun je eenvoudig een afspraak maken via 06-83222418 of [email protected] . Tom neemt je mee om sfeer te proeven in de wijk en laat je de woning zien. Let op: vanwege het coronavirus blijft de makelaar op afstand en tijdens de bezichtiging buiten wachten.

Bekijk hier alle beschikbare woning >>>


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Aan de Nieuwe Stadskade. Meer over Aan de Nieuwe Stadskade ontdekken?

Aan de Nieuwe Stadskade

Westergouwe, Gouda

adv.