5 x woonaccessoires die jouw interieur het wauw-effect geven

Aangeboden door Duijvendijk Wonen 7 december 2017

Wie kent ze niet, Duijvendijk Wonen aan de Lange Tiendeweg. Ze zijn een waar begrip in Gouda en na meer dan 45 jaar niet meer weg te denken uit het Goudse straatbeeld. Wie denkt dat je er alleen terecht kunt voor een compleet nieuw interieur heeft het mis. “We gaan mee met de tijd en hebben ook echt hele leuke woonaccessoires.” Wij gingen bij ze op bezoek en lieten ons vertellen wat één woonaccessoire met jouw hele interieur kan doen. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Mouse Lamp

Mouse Lamp Duijvendijk wonen Gouda

Een echte eye-catcher, dat is deze bijzondere lamp. De meeste vrouwen (en misschien ook wel mannen) staan binnen no-time gillend op de keukentafel bij het zien van een muis, maar de Mouse Lamp van Seletti is hierop toch wel de uitzondering. Dit lieve muisje doet geen vlieg kwaad, hij zit veel liever gezellig naast je op een kastje of tafel. Een unieke toevoeging in jouw interieur en een echte blikvanger. Wij zijn verkocht!

Vetsak

De nieuwe generatie zitzakken, de vetsakken. Bij het zien van het filmpje is er maar één ding dat we willen doen, SPRINGEN! Pluizig, aaibaar en heel zacht, eigenlijk net als een huisdier. De vetsakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, stoffen en kleuren. Hij staat bij ons in ieder geval alvast op het verlanglijstje…

Toiletaccessoires van By Wirth

by-wirth Duijvendijk wonen Gouda

Niet alleen de woonkamer verdient prachtige accessoires, maar ook de badkamer en het toilet. En dat is nou precies wat mensen nog wel eens vergeten. Neem bijvoorbeeld de badkameraccessoires van By Wirth. Dit merk heeft een voorliefde voor klassieke natuurlijke materialen zoals hout, kurk en leer, die met de tijd een prachtig eigen karakter krijgen. Het uitgangspunt is: het maken van niet-trendgevoelig design. 

Fatboy hanglamp

Fatboy lamp duijvendijk wonen Gouda
Foto: Fatboy

 

Verlichting is vaak één van de moeilijkste dingen in huis. Deze lamp is even mooi als functioneel. De lamp heeft een ingebouwde LED-lichtbron die met een afstandsbediening te dimmen is. De kunststof kap is in heel veel verschillende kleuren te krijgen, zodat deze perfect aansluiten bij jouw interieur. Je kunt er natuurlijk één ophangen, maar heb je lef en ga je voor het echte wauw-effect? Dan ga je voor drie of meer lampen!

Bijzettafel chaos!

Bijzettafel Montis duijvendijk wonen Gouda

Weet je wat nou het leuke is van een bijzettafeltje? Dat die nooit op een vaste plek staat, maar zwerft door het huis en staat dáár waar er op dat moment behoefte aan is. En precies voor dat doeleinde is dit exemplaar perfect. Lichtgewicht, een opstaande rand zodat de spullen er niet afschuiven én een handvat. Praktischer kan niet! Laat het nou ook nog het geval zijn dat dit tafeltje in heel veel verschillende kleuren te krijgen is. Kies bijvoorbeeld voor de okergele variant als echte blikvanger.

Duijvendijk Wonen woonwinkels

Nu gesloten09:00 - 17:30

Lange Tiendeweg 66, Gouda

Bekijk meer:woonwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.