5 x deze woningen staan nog maar nét te koop in Gouda

Door Eva van Dantzig 11 februari 2019

Twee keer knipperen met je ogen en er is alweer een woning verkocht. Dat betekent dus dat je er snel bij moet zijn. Wij namen een kijkje op Funda en kwamen bij deze vijf leuke woningen die nog niet zo lang te koop staan.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Heuvellaan 100

Foto: Funda

Dit driekamerappartement bevindt zich op de bovenste etage en heeft vrij uitzicht. De woning heeft een ruime en lichte woonkamer, moderne keuken en twee slaapkamers. Ook kun je lekker naar buiten, want het terras is ruim en ligt op het zuidoosten. Nog een pluspuntje: er zit een overdekte parkeerplaats bij.

Sportlaan 49

Deze sfeervolle jaren 30 woning is goed onderhouden. Het is een eengezinswoning met kamer en suite, paneeldeuren, glas-in-lood en openslaande deuren naar de tuin. De tuin is maar liefst 16 meter diep én heeft een grote verwarmde berging. De woning is voorzien van een dakkapel en zonnepanelen.

Goudseweg 19

Foto: Funda

Dit is geen gewoon rijtjeshuis, maar een bijzondere vrijstaande woning. Het huis is goed onderhouden, heeft drie slaapkamers en een tuin/plaats op het westen. 

Bluelandweg 442

Dit hoekappartement vind je op de zevende verdieping van het appartementencomplex en is in 2004 compleet gerenoveerd. Eigenlijk kan je er zo in. Het appartement heeft een eigen berging in onderbouw gelegen en er is een privé zwembad voor bewoners van het complex. Wat wil je nog meer?

Dunantsingel 220

Deze woning kun jij helemaal naar jouw smaak inrichten. Van vloeren tot plafonds, je kunt overal je eigen touch aan geven. Het is een vijfkamerwoning met vier slaapkamers en een voor- en achtertuin. De achtertuin is maar liefst negen meter diep en ligt op het zuiden. 

Lees ook:

Klein Makelaardij verhuist naar de Lange Tiendeweg: ‘Eén van de mooiste straten van Gouda’

Tien jaar geleden begon Menno Klein met Klein Makelaardij in Haastrecht. “Voor ik de stap nam om een...

Weekendnieuws: inbraak bij KPN-winkel en Cafeetje Heeeurlijk bij Canal Pride

Ook in het weekend staat het nieuws niet stil. En omdat wij weten dat jij een druk leven hebt, selec...
villa reeuwijk

Te ziek! Deze villa in Reeuwijk wil je hebben

Hallo zeg! We hebben ons droomhuis gevonden en het staat in Reeuwijk. Zelfs het tuinhuisje is nog gr...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.