Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwangerschapkledingwinkel Perfect Colours is open en zo ziet de winkel eruit

Aangeboden door Perfect Colours 25 oktober 2018

Wellicht heb je de stickers en de bouwvakkers bij het oude pand van Bonita aan de Kleiweg 83 al gezien. Het was een flinke klus, maar in 2,5 week werd het geklaard. Perfect Colours (zwangerschaps- en babykleding) heeft haar deuren op deze locatie geopend.

Perfect Colours was voorheen gevestigd aan de Kleiwegstraat 12, maar zag al snel de kans om te verhuizen naar de Kleiweg (naast het Kruidvat). Het pand aan de Kleiweg is een stuk groter waardoor het assortiment flink is uitgebreid.

Foto: indebuurt Gouda

Van lingerie tot winterjassen

“De stijl van de winkel is industrieel met lichte tinten en veel hout. Er zijn ruime paskamers en een koffietafel. De winkel zal van dinsdag tot en met zaterdag open zijn.”

Foto: indebuurt Gouda

Bij Perfect Colours kan je terecht voor klassieke en trendy zwangerschapskleding. Je kunt er onder andere voor jurkjes, spijkerbroeken (ook voor plus size modellen), panty’s en lingerie terecht. Ook verkopen ze speciale winterjassen met middenstuk zodat je na je zwangerschap de jas ook kunt dragen. Hoe handig is dat! Perfect Colours verkoopt kleding van de merken Noppies, Esprit, Super Mom en Queen Mom.

Foto: indebuurt Gouda

“Het team van Perfect Colours bestaat uit Yvonne Verwoerd, Anneke Asscheman Vergunst en eigenaresse Yvonne van Baaijen. We zijn ontzettend enthousiast en gaan ervoor zorgen dat Perfect Colours de leukste zwangerschapswinkel wordt van Zuid-Holland”, zegt Yvonne.

“Het ontwerp is gemaakt door Ellen van den Broek van ELLEN Interior Design. En mede dankzij Jonathan Schuilenburg (JointForce Development), Wouter Stam (Stam Reeuwijk) en Jimmy de Bruyn (De Bruyn Boskoop) en familie en vrienden hebben we dit mogelijk kunnen maken. Ik ben hen allemaal ontzettend dankbaar”, zegt Yvonne.

Beautysalon en winkel in één

Niet alleen zit er een zwangerschapskledingwinkel in het pand komen, ook zal Wellness Experience – de beautysalon van Yvonne – medio november verhuizen naar de Kleiweg. Hier kun je onder andere terecht voor zwangerschapsmassages, waxen en beautybehandelingen.

Tot en met zondag 4 november kun je profiteren van 10 % korting op alle kleding bij Perfect Colours.


Meer over Perfect Colours ontdekken?

Perfect Colours kinderkleding

Geopend10:00 - 17:30 |18:30 - 21:00

Kleiweg 83, Gouda

Bekijk meer:kinderkleding

adv.