Van sparkling wine tot cactus; dit zijn de opvallendste paasei-smaken bij Jamin Gouda

Door Eva van Dantzig 30 maart 2019

Pasen is nog best ver weg (21 en 22 april 2019), maar de meeste winkels verkopen ze al een tijdje: paaseitjes. Melk, puur en wit zijn lekker, maar zooooo gewoontjes. Daar brengt Jamin verandering in! Wees gewaarschuwd, want van de volgende bijzondere smaken krijg je gegarandeerd trek.

Waar Pasen vorig jaar vroeg viel (1 en 2 april 2018), zijn we nu drie weken later. Pas op 21 en 22 april 2019. Vroeg of laat, bij Jamin Gouda zijn de paaseitjes al in de schappen te vinden.

paaseitjes Gouda
Foto: Jamin

Paaseitjes 2.0

Bij Jamin Gouda hebben ze dit jaar meer samen dan ooit! “We hebben vijftig verschillende smaken in de winkel liggen”, vertelt eigenaar Jan. “Wat dacht je van cactus, sparkling wine of matcha? Het zijn echt hele bijzondere smaken, maar allemaal echt heel lekker.”

vijftig smaken paaseitjes Jamin
Foto: Jamin

Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er een paas-ei smaak van in de winkel aan de Markt liggen. Zo liggen er paaseitjes in de smaken piña colada, advocaat en – hoe kan het ook anders – stroopwafel. “We hebben zelfs een speciale eiwijzer gemaakt, zodat je alle smaken in een overzicht kunt bekijken.”

Keuzestress

Nu snappen wij als geen ander dat je hier lichte keuzestress van kunt krijgen, maar ook daar is aan gedacht. “We hebben een speciale box met alle vijftig smaken. Dan hoef je niet te kiezen, maar kun je ze gewoon allemaal proeven”, zegt Jan lachend.

Paaseitjes Jamin Gouda
Foto: indebuurt Gouda

Nòg meer Pasen

Wie dacht dat ze alleen paaseitjes verkopen bij Jamin heeft het mis. “Je kunt bij ons ook terecht voor paashazen en eieren in alle soorten, maten en smaken. Superleuk om cadeau te doen of lekker zelf op te eten.”


Meer over Jamin – Gouda ontdekken?

Jamin – Gouda snoepwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Markt 63, Gouda

Bekijk meer:snoepwinkels

Lees ook:

7 x plekken voor een overheerlijke high tea in Gouda

Een lekker kopje thee en heerlijke lekkernijen, wij houden ervan. En laat je nou op heel veel versch...

Column Petra: is Gouda een geschikte stad voor echte foodies?

Petra is twee jaar geleden voor de liefde naar Gouda verhuisd. Eerst vond ze Gouda maar niks, maar l...
gouwenaar

Hot news! De Gouwenaar eet liever kaas dan een stroopwafel

Wij van indebuurt doen af en toe echt wel een diepzinnig onderzoek. Zeker wanneer het om serieuze za...

adv.