Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laat de zon maar komen: Boho bikini’s zijn nu verkrijgbaar bij Ibizi Fashion

Aangeboden door Ibizi fashion 22 februari 2019

De lente staat voor de deur! Het is dus weer ‘bijna’ tijd voor blote benen, t-shirts en bikini’s. Wil jij er deze zomer volgens de laatste trends bijlopen, dan doe je er goed aan om eens een kijkje te nemen bij Ibizi Fashion. Zij hebben namelijk nu al de nieuwste collectie van Boho bikini’s in de winkel liggen.

Alle tops en broekjes van de nieuwe Boho collectie zijn los verkrijgbaar. “Dat betekent dat je dus geheel naar eigen smaak je eigen bikini samen kunt stellen. De nieuwe collectie is uitgevoerd in vrolijke zomerse kleuren én je kunt je look helemaal compleet maken met een leuke haarband of scrunchie van Boho”, vertelt Claudia, de eigenaressen van Ibia Fashion.

Foto: Boho

“De Boho Bikini’s hebben een perfecte pasvorm en door de uitgebreide collectie is voor ieder figuur wel een goed passend model te vinden. De bohemian stijl die je terugziet in de collectie is ontstaan is de jaren 60. Je kunt het omschrijven als een stijl met veel opvallende prints en patronen.”

Foto: Boho

Ook is het gebruik van kleur heel belangrijk bij deze stijl. “Boho Bikini’s ontwerpt diverse bikini’s en badpakken met invloeden van exotische reizen en natuurverschijnselen. Een kenmerk van dit merk is dat veel items zijn voorzien van een statement steen. Hierdoor zijn de items extra speciaal.”

De bikini’s zijn al verkrijgbaar bij Ibizi Fashion aan de Zeugstraat. Voor broekje betaal je €39,95 tot €49,95. Ditzelfde geldt voor de tops. De haarbanden kosten €9,95 en de scrunchies €6,95.


Meer over Ibizi fashion ontdekken?

Ibizi fashion Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Zeugstraat 38, Gouda

Bekijk meer:Permanent gesloten

Lees ook:

winkels zeugstraat

De Zeugstraat is booming! Deze nieuwe zaken kwamen er afgelopen jaar bij

Het gaat goed met de Zeugstraat in Gouda. Het afgelopen jaar zijn er heel wat nieuwe zaken bijgekome...

Wij gingen langs bij Ibizi Fashion voor de laatste modetrends en adviezen

De Goudse Claudia heeft aan de Zeugstraat haar eigen kledingwinkel Ibizi Fashion. Claudia koop regel...

adv.