Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Gouda bestel je een kerstboom: ‘We bezorgen hem bij je thuis, verkleed als kerstman’

Aangeboden door Tuinplantenloods.nl 21 november 2020

Het is misschien nog een beetje vroeg, maar de eerste kerstbomen in Gouda zijn al gespot! De dennenbomen zijn nu al bijna niet aan te slepen. Wil jij liever niet de deur uit, maar wel een kerstboom in huis? Mitchel Neugebauer (29) heeft dé oplossing. Met zijn bedrijf Tuinplantenloods.nl bezorgt hij kerstbomen aan huis.

Via de website van Tuinplantenloods.nl kun je verschillende maten Nordmann kerstbomen bestellen die vervolgens bij je thuis afgeleverd worden. “Om het nóg leuker te maken zijn de bezorgers van de bomen verkleed als kerstman én krijgen kinderen een cadeautje bij de aflevering van de boom”, vertelt Mitchel.

Geen lange rijen

Door jouw kerstboom te laten bezorgen hoef je niet zelf in de rij te gaan staan. “Met het oog op de coronacrisis is dit voor veel mensen een fijne oplossing.” En het is niet alleen fijn dat je niet in die rij hoeft te gaan staan. “Je hoeft ook niet zelf met een boom te slepen en je auto blijft netjes.”

Leuk voor kinderen

Om de echte kerstsfeer bij de mensen thuis te brengen, bezorgen ze de kerstbomen dus verkleed als kerstman. “Maar wat is een kerstman zonder cadeaus? Daarom nemen wij een gratis cadeau mee voor de kids om ze de ultieme kerstervaring te geven. Dit alles uiteraard wel coronaproof, dus op gepaste afstand.” Ook houden ze rekening met de schooltijden, waardoor de kerstbomen na schooltijd en in de avond worden uitgeleverd. Let op: hierdoor zijn er ook maar een beperkt aantal tijdssloten beschikbaar. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Soorten en maten

“We hebben kerstbomen op voorraad van 125 tot 250 centimeter. Wil je een grotere boom? Dan kun je even bellen of een mailtje sturen, die verkopen we namelijk op aanvraag.” Ook is het mogelijk om geïmpregneerde kerstbomen met een brandveiligheidscertificaat bij Mitchel te bestellen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tuinplantenloods.nl. Meer over Tuinplantenloods.nl ontdekken?

Tuinplantenloods.nl

Ambachtweg 28N , Moordrecht

adv.