Geen zin in hoge parkeertarieven? Kom dan gezellig winkelen bij Winkelcentrum Bloemendaal

Aangeboden door Winkelcentrum Bloemendaal 13 maart 2019

Bij Winkelcentrum Bloemendaal vind je soortgelijke winkels die je ook in de binnenstad van Gouda vindt, alleen dan zonder hoge parkeertarieven. Denk aan de Kruidvat, HEMA en Albert Heijn. Waarom winkelen bij Winkelcentrum Bloemendaal zo prettig is? Dat kunnen de bezoekers je natuurlijk het beste vertellen!

Ik ga echt niet naar de binnenstad

Bij binnenkomst zien we Jan op een bankje zitten. “Wat ben je aan het doen?” vraagt hij nieuwsgierig. We vragen Jan of hij hier vaak komt en wat hij van het winkelcentrum vindt. “Ah, wat leuk! Ik kom hier al jaren. Ik doe hier altijd mijn boodschappen en meestal ga ik op vrijdag lekker lunchen bij Xie You Versbakkerij Verweij op de hoek. Ik ga echt niet naar de binnenstad, hoor. Heb je daar wel eens geprobeerd te parkeren? Dan ben je net zoveel geld kwijt als voor een week boodschappen”, zegt hij lachend.

winkelcentrum Bloemendaal
Foto: indebuurt Gouda

Alles onder een dak

Cynthia is een van de bezoekers die wekelijks bij Winkelcentrum Bloemendaal te vinden is. “Ik moet je eerlijk zeggen dat ik tot voor kort altijd naar de binnenstad ging, maar dat is nu wel veranderd. Ik woon sinds kort in Bloemendaal en heb geen auto en ben dus afhankelijk van m’n fiets. Ik heb het een paar keer geprobeerd naar de binnenstad, maar het is toch nog best een stuk, zeker met zware boodschappentassen. Eigenlijk hebben ze hier alles wat je dagelijks nodig hebt een bakker, een groenteboer, de HEMA, Kruidvat en drie supermarkten. Dus als je bij de ene niet kan slagen, dan ga je gewoon naar de andere toe”, zegt Cynthia.

winkelcentrum Bloemendaal
Foto: indebuurt Gouda

Gezelligheid

Ook Jolanda en haar dochter Nina komen regelmatig in het winkelcentrum in Bloemendaal. “We vinden het leuk om samen te shoppen en een patatje te eten, dat is ook wat we vandaag gaan doen. Nina is fan van de Shoeby en ik van The Stone. Tussendoor halen we dan een patatje bij Verhage. Het is eigenlijk een soort ritueel geworden. Ook doe ik hier m’n dagelijkse boodschappen. Ik let altijd op de aanbiedingen en dan is het heel fijn dat je hier met drie supermarkten lekker kunt vergelijken.” Dochter Nina is ook erg blij met de Nagelstudio die sinds kort in het winkelcentrum te vinden is. “Eerst mocht ik nog geen kunstnagels van mijn moeder, maar we zijn laatst een keer samen geweest en dat was echt heel leuk!”

Nog meer winkels

Ook René komt vaak in Winkelcentrum Bloemendaal. “Ja, toch zeker drie tot vier keer per week, hoor. Ik woon hier heel lang. Ik weet eigenlijk niet eens wanneer ik voor het laatst in de binnenstad geweest ben. Oh ja, een paar weken terug. Toen ging ik met m’n kleinzoon kibbeling eten op de Markt. Maar verder haal ik alles hier, ze hebben alles winkels die ik nodig heb.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum Bloemendaal. Meer over Winkelcentrum Bloemendaal ontdekken?

Winkelcentrum Bloemendaal winkelcentra

Nu gesloten10:00 - 18:00

Ruigenburg 18f , Gouda

Bekijk meer:winkelcentra

Lees ook:

aantal inwoners per wijk gouda

In deze Goudse wijken wonen de meeste mensen

In Gouda wonen per 1 januari 2019 73.021 inwoners, zo vertellen de bevolkingscijfers van de gemeente...

Hier eet je volgens jullie de lekkerste kapsalon in Gouda

Niets lekkerder dan na het stappen een kapsalonnetje naar binnen werken alsof je de hele week niet h...
aantal auto's gestolen in gouda

Alles wat je wilt weten over parkeren in Gouda + dit kost het

Parkeren in Gouda is niet altijd even eenvoudig. Er is geen plek, het is duur of het is onduidelijk ...

adv.