Deze winkel verkoopt niet alleen Goudse souvenirs en fietsen maar ook schilderijen

Aangeboden door Borghstijn souvenirs & e-bikes 29 november 2018

Misschien ben je er als eens binnen geweest, maar de kans is groot dat dat niet het geval is. De nieuwe e-bike en souvenirshop aan de Wijdstraat is namelijk nog niet zo heel lang geopend. Frits, eigenaar van de zaak, verkoopt niet alleen souvenirs en fietsen, maar ook prachtige schilderijen. Eigenlijk kunnen we beter zeggen, wat verkoopt Frits niet?

“Ik verkoop heel veel”, zegt Frits lachend. “Het begon met elektrische fietsen en daar kwam steeds meer bij.” Zo hangt de winkels dus ook vol met schilderijen. Van Herman Brood-achtige doeken tot Afrikaanse dieren, er is genoeg keuze.

Leuke prijs

De schilderijen die Frits verkoopt worden verkocht voor een leuke prijs. “Ik kan de doeken met een flinke korting verkopen, omdat ik ze opkoop. Hierdoor betaal ik voor de inkoopprijs een stuk minder en kan ik ze dus ook voor een leuke prijs verkopen.”

De meeste doeken hangen op de eerste verdieping van de winkel. “De trap bevindt zich midden in de zaak en leidt naar een aparte ruimte die vol hangt met schilderijen”, vertelt Frits.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Borghstijn souvenirs & e-bikes. Meer over Borghstijn souvenirs & e-bikes ontdekken?

Borghstijn souvenirs & e-bikes speciaalzaken

Nu gesloten10:00 - 20:00

Wijdstraat 39, Gouda

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.