Dit zijn de 5 leukste winkels aan de Nieuwehaven/Kleiwegstraat

Dit is een ondernemersbijdrage 24 november 2017

Natuurlijk is in Gouda winkelen over het algemeen al gewoon fantastisch, maar met de gezelligheid en variatie aan de Nieuwehaven en Kleiwegstraat hebben de ondernemers het wel heel goed voor elkaar. Dit zijn ze:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Fiets of scooter nodig?

Rep 26 scooter of fiets kopen Gouda

De beste manier om jezelf te verplaatsen door Gouda is op de fiets of scooter. Er zijn weinig parkeerplekken voor auto’s en als je een plekje vindt, dan moet je betalen. Des te meer reden om een goede fiets of scooter aan te schaffen. Rep.26 is al meer dan 20 jaar een begrip in Gouda en omstreken. Wij vroegen ons af, waar staat Rep.26 nou eigenlijk voor? “In 1993 zijn we begonnen met het repareren van bromfietsen in de Peperstraat 26. Al snel werd reparatie op nummer 26 afgekort tot Rep.26. In 1998 barstte ons kleine winkeltje bijna uit zijn voegen en zijn wij verhuisd naar de Nieuwehaven 147. We werden dealer van verschillende grote scooter- en fietsmerken en erkend als 5 sterren BOVAG bedrijf. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een allround tweewielerspecialist met een ruim aanbod in nieuwe en gebruikte fietsen en scooters van alle bekende merken”, zegt Rolf.

Rep26 Tweewielers fietsenwinkels

Nu gesloten13:00 - 17:30

Nieuwe Haven 147, Gouda

Bekijk meer:fietsenwinkels

House of Fashion

House of Fashion Gouda kleiwegstraat nieuwehaven Gouda

House of Fashion is een winkeltje aan de historische Kleiwegstraat in Gouda. De winkel is knus, heeft de sfeer van een boetiek en er is ruimte voor persoonlijke aandacht. Het assortiment bestaat uit bekende en verrassende merken en is fris, modern en betaalbaar. Je raakt er nooit uitgekeken, want de collectie verandert met de week. Als Goudse moet je hier echt wel een keer naar binnen.

House of Fashion kledingwinkels

Vandaag gesloten

Kleiwegstraat 16, Gouda

Bekijk meer:kledingwinkels

Wijnhandel van Welie

Wijnhandel van Welie Gouda Nieuwehaven

Wijnhandel van Welie is meer dan alleen een adres waar je terecht kunt voor een lekkere wijn. Persoonlijk contact staat voorop, vertelt Job van Welie. “Ik leer de klant kennen en begrijp daardoor de smaak van de klant beter. Hierdoor kan ik je blijven verrassen met mooie wijnen die perfect aansluiten. Ik blijf me ontwikkelen, zodat ik mijn ervaring in kan zetten om de klant van de perfecte wijn te voorzien.”

“Ik houd van belevenissen, ervaringen, gezelschappen en gesprekken. Kortom: van mensen om me heen. En wat is er mooier dan het drinken van de perfecte wijn bij het perfecte moment?”

Wijnhandel van Welie speciaalzaken

Op aanvraag

Nieuwehaven 191, Gouda

Bekijk meer:speciaalzaken

Groene Computershop

groene computershop Gouda Nieuwehaven

Problemen met je laptop of computer zijn nooit leuk, maar laat het nou zo zijn dat we in Gouda een echte specialist op dit gebied hebben. Geen gedoe met het opsturen van je laptop of computer, want bij De Groene Computershop hebben ze een eigen werkplaats met reparatiedienst. En mocht je dan het verdrietige nieuws krijgen dat jouw laptop of computer niet meer te repareren valt, dan kan je gelijk een nieuwe of tweedehands versie uitzoeken.

De Groene Computershop elektronicawinkels

Nu gesloten13:00 - 18:00

Nieuwehaven 185-187, Gouda

Bekijk meer:elektronicawinkels

Donna Petronella

donna petronella Gouda Kleiwegstraat

Donna Petronella (Plus Size Fashion) is een damesmodezaak gevestigd aan de Kleiwegstraat in Gouda. De zaak hangt vol met trendy damesmode en modeaccessoires voor elke look, in de maten 40-60. “Alle items zijn met zorg ingekocht, hebben een uitstekende pasvorm en een goede prijs/kwaliteit verhouding. De stoffen komen uit verre landen en de kleding wordt op een eerlijke manier geproduceerd.”

Donna Petronella verkoopt onder andere de merken Aprico, Brand, Chalou en Ophilia.. Ook kan je er terecht voor de ringen van iXXXi.

“Persoonlijk advies is belangrijk bij ons. We staan voor je klaar met een lekker kopje koffie of thee en stellen met elkaar een complete trendy outfit samen.”

Donna Petronella kledingwinkels

Nu gesloten13:00 - 17:30

Kleiwegstraat 6-8, Gouda

Bekijk meer:kledingwinkels

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶