Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze kledingwinkel gaat verhuizen naar een groter pand én krijgt een nieuw concept

Door Kirsten Spooren 23 augustus 2019

De Kleiwegstraat is altijd in ontwikkeling. Winkels komen en gaan, maar het blijft één van de gezelligste winkelstraatjes van Gouda. Eind augustus krijgt de Kleiwegstraat een nieuwe aanwinst… Nou ja, nieuw? House of Fashion verhuist namelijk naar een groter pand én krijgt een nieuw concept. 

“Na vijf jaar groeit House of Fashion uit haar jasje”, vertelt eigenaresse Olga. “Daarom verhuizen we 29 augustus naar Kleiwegstraat 6-8, naast Bakkerij Bart.” Hier zat voorheen Donna Petronella en de zaak is twee keer zo groot als het oude pand van House of Fashion. “De nieuwe winkel wordt een stuk groter, lichter en moderner. De inrichting is industrieel en stoer, met ruimere pashokjes en een koffiehoek”, zegt Olga. “We krijgen ook nieuwe Scandinavische merken.”

Uitverkoop

Tot en met 24 augustus – sluitingsdag – is er een uitverkoop met kortingen van minimaal zeventig procent. Tijdens de feestelijke opening van de nieuwe winkel op 29 augustus zijn er ook leuke acties. De winkel is die dag open van 10.00 tot en met 21.00 uur geopend.


Meer over House of Fashion – By Olga ontdekken?

House of Fashion – By Olga kledingwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Kleiwegstraat 6-8, Gouda

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees ook…

Lekkerrrr: er komt een nieuw foodfestival naar GOUDasfalt

Hah! Jij dacht dat het gedaan was met alle foodfestivals in Gouda? Think again. Zondag 15 september ...

Cool! Gouda krijgt hotel met futuristische slaapcabines

10 x deze zaken openden de afgelopen maanden hun deuren in Gouda

adv.