Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x met deze hippe tassen kun je er weer tegenaan

Aangeboden door Outdoor Gouda 27 augustus 2018

Het is weer zo ver, de zomervakantie is bijna voorbij en het ‘echte’ leven staat weer voor de deur. Bij een nieuw schooljaar hoort natuurlijk een nieuwe tas. En dan hebben we het niet over een exemplaar die over een paar weken uit elkaar valt. Nee, we hebben het over een echt goede tas.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Deuter

Foto: Outdoor Gouda

Deze Deuter tas heeft een apart laptopvak en ziet er ook nog eens tof uit. De tassen van Deuter staan bekend om hun lange levensduur en vele vakjes. Top voor dagelijks gebruik met werk of naar school.

Vaude

Foto: Outdoor Gouda

Voor buitenschoolse activiteiten, in de klas of voor gymspullen heeft Outdoor Gouda een milieuvriendelijke tas van Vaude. Ook voor de jonge scholier hebben ze een tas op maat van dit merk.

Ortlieb

Foto: Outdoor Gouda

Als je elke dag op de fiets naar school moet, dan bestaat er een hele grote kans dat je weleens door de regen moet. Gelukkig heeft Outdoor Gouda ook een goede waterdichte tas voor je van Ortlieb (ook handig als je boodschappen gaat doen).

Macpac

Foto: Outdoor Gouda

Met deze Macpac ga je voor de meest duurzame materialen uit Nieuw-Zeeland. Je kan hier elke dag mee weg en het zal je verbazen hoeveel ruimte deze tas heeft.

Low Alpine

Foto: Outdoor Gouda

De tassen van Low Alpine zijn betaalbaar en handig voor heel veel activiteiten. Zo kun je hem gebruiken als schooltas, maar ook voor op vakantie is deze tas ideaal.


Meer over Outdoor Gouda ontdekken?

Outdoor Gouda sportwinkels

Geopend09:00 - 21:00

Nieuwehaven 45a, Gouda

Bekijk meer:sportwinkels
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.