Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verdient jouw huis een plekje op indebuurt? Geef je op en wij komen langs

Door Kirsten Spooren 6 februari 2020

Wij zijn altijd ontzettend nieuwsgierig naar hoe Gouda woont en elke week mogen wij binnenkijken in de mooiste, leukste en gezelligste huizen. Nu zijn wij voor onze rubriek ‘Binnenkijken bij‘ op zoek naar nieuwe huizen in Gouda. Huizen die een (te) gek interieur hebben, een beetje vreemd zijn of een bijzonder verhaal hebben.

Woon jij bijvoorbeeld in een woonboot? Een oude school? Een chaotische studentenhuis? Of woon je misschien in een prachtig, oud monument? Dan zoeken we jou! Ook huizen met een bijzondere hobbykamer, waanzinnig uitzicht, mooie boekenkast of prachtige tuin zijn welkom.

Achter iedere voordeur schuilt een verhaal…

Denk je nu: leuk, maar mijn woning lijkt in de verste verte niet op een paleis of een VT-wonenhuis? No worries, we zoeken huizen en bewoners in alle soorten en maten: van kleine studio’s tot piekfijne penthouses, als we iets hebben geleerd van de rubriek ‘Binnenkijken bij’, is het dat er achter iedere voordeur een mooi verhaal schuilt.

…vertel het ons!

Lijkt het je leuk om het verhaal achter jouw huis te delen met andere Gouwenaars? Of vind jij dat je het mooiste huis van Gouda hebt? Laat van je horen en mail naar [email protected]. We komen heel graag bij je langs voor een interview en foto’s. En natuurlijk schittert jouw huis daarna in de rubriek ‘Binnenkijken bij’. Deze Gouwenaars gingen je voor:

Binnenkijken bij Roos: ‘Mijn bed staat in de woonkamer, vlakbij de keuken’

Wat hebben we toch veel mooie woningen in Gouda. Van nieuwbouw tot appartementen, elke week is het w...
hanneke en dennis

Binnenkijken bij Hanneke en Dennis: ‘Het is een zooitje ongeregeld, maar het matcht wel’

Wat hebben we toch veel mooie woningen in Gouda. Van nieuwbouw tot appartementen, elke week is het w...
Joyce Otten

Binnenkijken bij Joyce: ‘Onze stijl is een mix tussen retro en nostalgisch’

Wat hebben we toch veel mooie woningen in Gouda. Van nieuwbouw tot appartementen, elke week is het w...

adv.