Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Garenspinnerij start met reeks miniconcertjes voor de deur van ouderen in Gouda

Aangeboden door Cultuurhuis Garenspinnerij 19 april 2020

Vrijdag 17 april is de Garenspinnerij gestart met ‘Muziek voor ‘t Huis’. Dit zijn een reeks miniconcertjes voor de deur van oudere inwoners van Gouda. De primeur is voor de bewoners van het Sint Jozefpaviljoen. Zij werden muzikaal verrast door Sophie Graven die op haar trombone een prachtige uitvoering in de open lucht speelde.

Bewoners van het Sint Jozefpaviljoen waren zichtbaar enthousiast toen Sophie Graven ineens begon met spelen. Met veel blije gezichten tot gevolg. Ze doen dit om mensen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

Tekst gaat verder onder de video.

Actief betrokken

De Garenspinnerij was al actief betrokken bij senioren en verzorgde regelmatig optredens en lezingen op locatie. Nu dat tijdelijk niet mogelijk is brengt het Cultuurhuis op deze manier, onder de tijdelijke naam ‘CultuurThuis Garenspinnerij’, de bewoners tóch een muzikaal bezoek. Vanaf vrijdag 17 april is het tournee van musici langs seniorenwoningen en zorginstellingen in Gouda dus gestart. Vanaf nu zal er regelmatig een miniconcert op een locatie in Gouda plaatsvinden. Wil je weten wanneer? Houd dan de agenda in de gaten >>>

Wil je ook iemand muzikaal verrassen? Dat kan, stuur een mail naar Noor van de Wetering: [email protected]


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cultuurhuis Garenspinnerij. Meer over Cultuurhuis Garenspinnerij ontdekken?

Cultuurhuis Garenspinnerij entertainment

Geopend09:00 - 23:00

Turfsingel 34 , Gouda

Bekijk meer:entertainment

adv.