Esther traint al twee jaar bij Fit20: ‘Ik merk echt dat ik sterker word’

Aangeboden door Fit20 Gouda 10 juli 2019

Fit20 is een unieke methode die zich richt op de verbetering van je spierkracht. Je traint bij Fit20 Gouda maar 20 minuten per week. Kort, maar wel heel krachtig. ‘Het is precies wat ik nodig heb’, zegt Esther.

Esther van Berk (48) begon met trainen bij Fit20 Gouda omdat haar man vond dat ze iets aan sport moest gaan doen. “Hij kende John vanuit zijn netwerk en dacht dat Fit20 echt iets voor mij zou zijn. Ik ben namelijk echt geen sporter en heb slechte knieën.”

Tekst gaat verder onder de video.

 

Ik word sterker

“Twee jaar geleden kon ik niet eens met een zware boodschappentas de trap op, zo’n pijn deed dat aan mijn knieën. Nu hoef ik er niet eens meer over na te denken en loop ik zo naar boven. Ik merk echt dat ik sterker ben geworden.”

Esther vertelt dat ze soms nog steeds met frisse tegenzin naar de training gaat. “Ik hou gewoon niet van sporten, maar omdat ik maar twintig minuten hoef te trainen en me niet hoef om te kleden kan ik me er wel overheen zetten. De afspraak die elke week wordt gemaakt met John werkt ook echt als een stok achter de deur. Er wacht iemand op je en dan zeg je niet zomaar af.”

Je geeft 100%

Bij fit20 staan verschillende krachtapparaten met ieder een tablet. “Op ieder apparaat wordt er een topsportmomentje van je gevraagd”, vertelt John. “De sensoren op de apparaten staan in verbinding met de tablet en die helpen jou bij de perfecte beweging. De bewegingen die je maakt zijn langzaam en gecontroleerd, waardoor je je spieren net iets intensiever kan belasten dan normaal. Hierdoor is Fit20 ook uitermate geschikt is voor sporters die hun sportprestaties willen verbeteren.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fit20 Gouda. Meer over Fit20 Gouda ontdekken?

Fit20 Gouda sportcentra

Gesloten08:00 - 20:00

Zuidelijk Halfrond 1, Gouda

Bekijk meer:sportcentra

Lees ook:

Let’s do it! Dit is waarom je met fit20 wél fit wordt

John is trainer bij fit20 Gouda en zorgt ervoor dat jij je weer fit voelt. "Fit20 is een unieke meth...
fit20

John is personal trainer: ‘In 20 minuten per week train je intensief en met resultaat’

Januari staat voor de deur en dat betekent dat veel mensen weer beginnen met hun goede voornemens. H...

John Ouwendijk: ‘Ik wilde nooit ondernemer worden, maar heb nu een sportschool’

John komt uit Rotterdam en is een echte sportfreak. "Ik ging echt vier tot vijf keer in de week naar...

adv.