Door elke week 20 minuten te trainen ga je strakker de zomer in

Aangeboden door Fit20 Gouda 12 maart 2019

Ga jij het liefst met een strakke buik het strand op, maar een etentje missen, ho maar. Wil je strakker de zomer in, maar niet te lang trainen? Dan is deze fitnessmethode iets voor jou. Als je nu begint, ben je op en top fit als de zomer weer van start gaat.

Fit20 is een van de nieuwste aanwinsten op het gebied van sporten in Gouda. Deze innovatieve en unieke fitnessmethode is door een flink aantal Gouwenaars al ontdekt. Wij gingen op bezoek bij John, de eigenaar van de vestiging aan het Zuidelijk Halfrond in Gouda.

Foto: Fit20

Geen transpiratie

Fitness zien we vaak als iets waar we ons op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. Fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar twintig minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks, doordat je in een koele ruimte in slow motion traint. Omkleden is niet nodig en je hebt snel en frequent een ongelooflijk goed resultaat.

Tekst loopt door onder video

Positieve stok achter de deur

Bij fit20 hoor je geen muziek door de speakers. Je kan hier in een rustige, mooie en prettige ruimte mindfull trainen. Wat fijn is: de personal trainer zorgt dat je de oefeningen goed uitvoert. En nog belangrijker, de trainer helpt je door de lastige trainingsmomenten heen. Iedere week train je op hetzelfde moment en deze vaste afspraak werkt als een positieve stok achter de deur.

Trainingsprikkel

Na de sterke trainingsprikkel worden je spieren en je hele lichaam tijdens de rustperiode sterker. De optimale frequentie van deze stevige trainingsprikkel en herstel is: één keer per week trainen en de rest van de week rust. Zo wordt twintig minuten per week trainen eigenlijk heel gewoon. Dat geeft tijd, ruimte en energie om aan je werk, gezin of vrienden te besteden!

Ervaar fit20 zelf en maak een afspraak voor een gratis kennismakingstraining.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fit20 Gouda. Meer over Fit20 Gouda ontdekken?

Fit20 Gouda sportcentra

Vandaag gesloten

Zuidelijk Halfrond 1, Gouda

Bekijk meer:sportcentra

Lees ook:

Let’s do it! Dit is waarom je met fit20 wél fit wordt

John is trainer bij fit20 Gouda en zorgt ervoor dat jij je weer fit voelt. "Fit20 is een unieke meth...
fit20

John is personal trainer: ‘In 20 minuten per week train je intensief en met resultaat’

Januari staat voor de deur en dat betekent dat veel mensen weer beginnen met hun goede voornemens. H...

John Ouwendijk: ‘Ik wilde nooit ondernemer worden, maar heb nu een sportschool’

John komt uit Rotterdam en is een echte sportfreak. "Ik ging echt vier tot vijf keer in de week naar...

adv.