Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3x yoga in Gouda

Door Eva van Dantzig 14 augustus 2017

Even een momentje voor jezelf, daar helpt een lesje yoga vaak goed bij. Maar ik ben helemaal niet lenig! Dat maakt niets uit, want na een aantal lesjes yoga word je dat vanzelf.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Tieneryoga

Tiener
Foto: unsplash.com

Tieneryoga zou helpen bij het overwinnen van faalangst. Voor de brugklassers is vooral de beginperiode erg spannend: nieuwe leraren en verschillende lokalen, het huiswerk en de omgang met medeleerlingen. De moeite waard om het een keer te proberen toch?!


Meer over Paracelsus ontdekken?

Paracelsus yoga

Westhaven 54, Gouda

Bekijk meer:yoga

Voor alle niveau’s

Yoga Gouda
Foto: unsplash.com

Bij Present Movement zijn er lessen op verschillende niveau’s. De lessen op maandagavond en zaterdagochtend zijn voor alle niveau’s, maar zijn ook conditioneel intensief. De les Yin yoga op dinsdagavond is een rustiger vorm, met aan het eind van de les een kwartier meditatie. De lessen op donderdagavond zijn in een rustiger tempo.


Meer over Present Movement ontdekken?

Present Movement yoga

Thorbeckelaan 2, Gouda

Bekijk meer:yoga

Yogabird

Yogabird Gouda
Foto: Facebookpagina Yogabird

Nog nooit aan yoga gedaan? Start dan met de beginnerscursus bij Yogabird. Je kunt een strippenkaart kopen en zelf bepalen wanneer en hoe vaak je gaat. Dat is wel zo fijn als je na de eerste keer niet meer kunt lopen van de spierpijn. Uiteraard zijn er ook lessen voor mensen met meer ervaring.


Meer over Yogabird ontdekken?

Yogabird yoga

Gesloten09:00 - 18:00

Gouderaksedijk 32, Gouda

Bekijk meer:yoga
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.