Moet je proeven: House of Goods heeft bijna 100 soorten thee

Aangeboden door House of Goods 5 januari 2019

Waarom voor de standaard theezakjes gaan als je ook iets heel bijzonders kunt drinken? Dat is precies wat Dick van House of Goods ook denkt. “We hebben op dit moment 93 verschillende soorten thee, maar we gaan dit jaar de 100 aantikken.”

“We zijn in 2012 begonnen met twintig soorten thee. We zijn daarna gaan uitbreiden omdat de vraag steeds groter werd. We bestellen onze theesoorten bij een importeur uit Duitsland, die hebben meer dan 900 verschillende smaken in hun assortiment. Ook hebben zij echte theewetenschappers in dienst. We kopen alle melanges bij hen in.”

Grootste assortiment in de omgeving

“Ik denk dat wij het grootste thee assortiment hebben in de omgeving. Je kunt bij ons in de winkel ook echt elke thee proeven. Je kunt zelf alle doosjes met theesoorten openmaken om te ruiken en vragen of je ze kunt proeven. Sommige theeliefhebbers staan wel een half uur voor het schap”, vertelt Dick. “En dat zal alleen meer erger worden, want dit jaar willen we elke maand minimaal één nieuwe melange toevoegen aan het assortiment. Als we de grens van 100 verschillende soorten hebben bereikt, gaan we dat vieren met een leuke actie.”

Tip voor de goede voornemens

“Iedereen is nu natuurlijk bezig met zijn of haar goede voornemens. Vaak staat gezonder eten en sporten hoog op het lijstje. Tip: vervang je glas cola eens door groene thee. Drink het na je maaltijd om je spijsvertering een handje te helpen. Het past (bijna) in elk dieet.”

Lees ook…

Dit is het geheim van de lekkere koffie van House of Goods

Op de vraag waar je lekkere koffie kunt drinken krijgen wij vaak het antwoord: House of Goods. Dus g...

House of Goods speciaalzaken

Vandaag gesloten

Lange Groenendaal 80, Gouda

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.