Ondernemers opgelet! Heb jij al gehoord van de Parkpas van Landal De Reeuwijkse Plassen?

Aangeboden door ParqGreen Reeuwijkse Plassen 15 januari 2018

Op vertoon van de Parkpas krijgen gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen kortingen en kunnen zij (culturele) activiteiten en het horeca- en winkelaanbod van de regio online bekijken. Door je als ondernemer aan te sluiten bij Parkpas ben je beter zichtbaar voor de gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen. Wij vertellen je hoe het werkt.

De Parkpas

Partners van Landal De Reeuwijkse Plassen profiteren van de nu al 135.000 overnachtingen van gasten per jaar die erop uit willen gaan in de omgeving. Al deze mensen moeten op een moment gedacht hebben, wat zullen we vandaag eens gaan doen? En dat worden er alleen maar meer. Het park breidt de komende twee jaar uit en komt bijna tot een verdubbeling van het aantal woningen.

Om de gasten van het park een makkelijk platform te bieden waarop zij alle uitjes in de omgeving kunnen vinden heeft Landal De Reeuwijkse Plassen de Parkpas ontwikkeld. Op www.parkpas.nl kunnen gasten alle aangesloten ondernemers vinden en ontdekken ze de horecagelegenheden, bezienswaardigheden, musea, streekproducten, attracties en het gevarieerde winkelaanbod in de regio. Op vertoon van de pas profiteren gasten van diverse acties bij de aangesloten partners.

Parkpas Landal De Reeuwijkse Plassen
Foto: Landal De Reeuwijkse Plassen

Informatieavond

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je vragen? Neem dan alvast een kijkje op www.parkpas.nl of kom op woensdag 24 januari van 19.30 tot 21.00 uur naar Landal De Reeuwijkse Plassen naar de speciale informatieavond. (Adres: Verlengde Breevaart 3, 2811 LR Reeuwijk)

ParqGreen Reeuwijkse Plassen vakantieparken

Nu openHele dag

Verlengde Breevaart 3, Reeuwijk

Bekijk meer:vakantieparken

adv.