Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Last van huidproblemen? De zoutkamer van Angela kan je helpen

Aangeboden door Salt Clinic Gouda 20 februari 2019

Wist jij dat de huid het grootste orgaan is van je lichaam? En dat het je beschermt tegen bacteriën, virussen en microben? Ook reguleert het je lichaamstemperatuur. De zoutkamer van Salt Clinic helpt bij huidverbetering van mensen met onder andere psoriasis, eczeem en acne.

Huidproblemen zijn heel vervelend en in sommige gevallen ook lastig te behandelen. “Het zout helpt tegen huidveroudering en zorgt dat je weer een gezonde, stralende huid krijgt. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat microdeeltjes in het zout een heilzame invloed hebben op de huid.” Om goede resultaten te krijgen is het de bedoeling dat je meerdere malen per week de zoutkamer bezoekt. “Zo krijg je het maximale resultaat.”

“Het zout versterkt de huid, waardoor het weer zacht aanvoelt. Ook vermindert het ontstekingen en heeft zout een antibacteriële werking.” Maar dat is nog niet alles, ook zorgt het dat de dagelijkse huidverzorging beter wordt geadsorbeerd en het effect hierdoor verbetert. Ook reinigt het je poriën diep, zodat het beschermt tegen acne.”

Foto: Salt Clinic

Minder stress

Het zout zorgt er niet alleen voor dat huidproblemen minder worden, maar ook voor minder stress. ” Door meerdere malen per week halotherapie te volgen zal het stressniveau verlagen. Ook dit zorgt ervoor dat er huidherstel zal plaatsvinden. Het inademen van droog zout helpt bij het verlichten van ontstekingen en eventuele slijmophopingen in het ademhalingssysteem. Hierdoor stijgt het zuurstofniveau in de bloedsomloop en dit bevordert de beschermingslaag van de huid.” Je zal tijdens een sessie echt tot rust komen en je daarna energieker voelen. “Halotherapie geeft op een 100% natuurlijke manier verlichting.”


Meer over Salt Clinic Gouda ontdekken?

Salt Clinic Gouda zorg

Geopend10:00 - 13:30 |14:00 - 19:00

Lekkenburg 2 (2e verdieping), Gouda

Bekijk meer:zorg

Lees ook:

salt clinic

Goudse Angela (32): ‘Ik probeer zelf één of twee keer per week in de zoutkamer te gaan’

Eens in de zoveel tijd kom je een ondernemer tegen met een bijzonder bedrijf. Zo raakten we in gespr...

adv.