Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jos van Watch House maakt voor jou een unieke trouwring

Aangeboden door Juwelier Jos 25 januari 2018

Al meer dan 30 jaar is Watch House een begrip in het centrum van Gouda. Eigenaar Jos weet na al die jaren nog steeds het verhaal achter elk uniek sieraad te vertellen. Wanneer je op zoek bent naar een unieke trouwring – die speciaal voor jou is ontworpen – dan ben je bij Jos aan het goede adres.

Persoonlijkheid in een trouwring

Het uitzoeken van een trouwring kan op verschillende manieren. “Het kan zijn dat de klant nog geen idee heeft van wat ze eigenlijk willen. Wij hebben een eigen trouwringenmerk die wij verkopen; Rings For Two. Er bestaat ook de mogelijkheid om een bestaand ontwerp aan te passen naar eigen wens. Wil je echt iets unieks, dan kunnen we samen gaan kijken naar een ontwerp op maat. Onze kracht is de aanpassing van de ringen, het hoeft niet standaard te zijn. De persoonlijke wens is altijd toepasbaar”, vertelt Jos.

‘het meest bijzondere om te maken, was de trouwring van mijn dochter’

Een ring voor mijn dochter

“De meest bijzondere ring die ik heb mogen ontwerpen en maken, was de trouwring van mijn dochter. Samen met mijn schoonzoon heb ik – zonder dat zij het wist – een ring ontworpen. En moeilijk dat het was! Zij staat natuurlijk zo dichtbij mij en het wordt dan zo ontzettend persoonlijk, dat is echt één van de moeilijkste dingen om te doen. Ik wilde het zo graag goed doen, dat het best even heeft geduurd voordat we het ontwerp hadden. Een grote diamant, een bloem en drie banden, dat is hem uiteindelijk geworden.”

trouwring Watch House Gouda

Het hoeft niet duur te zijn

Het maken van een uniek sieraad is erg arbeidsintensief, het is dan ook echt een ambacht. Dit betekent niet dat verloofde stellen met een kleinere portemonnee niet terecht kunnen bij Watch House. “Je kan namelijk ook werken met materialen die niet zo kostbaar zijn als goud, zoals zilver. Voor elk budget valt er iets heel moois te creëren.”


Meer over Juwelier Jos ontdekken?

Juwelier Jos juweliers

Geopend09:00 - 17:00

Lange Tiendeweg 17, Gouda

Bekijk meer:juweliers

adv.