Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een luxe bank kopen en geld overhouden: zo doe je dat

Aangeboden door Zitten en Liggen 16 mei 2019

Je zit er iedere dag op: om even uit te rusten van een lange werkdag, bij te kletsen onder het genot van een kop koffie of een paar uur achter elkaar die ene serie te bingen. We hebben het natuurlijk over je bank. Omdat je er heel wat uren op doorbrengt, wil je natuurlijk wel een goed exemplaar. Wil je ook nog wat geld overhouden (wie niet?!), dan moet je naar Zitten & Liggen in Gouda

Met grote zorg hebben ze bij Zitten & Liggen een uitgebreide collectie landelijke en industriële meubels samengesteld. “Onze landelijke collectie bestaat uit tijdloze witte of white wash meubelen al dan niet gecombineerd met warme houten elementen. Deze meubels staan prachtig in een landelijk interieur en ademen de sfeer van een vakantiehuisje aan de Franse Riviera of een knusse Engelse cottage”, vertelt Dennis, de eigenaar van Zitten & Liggen.

Zitten en Liggen bank kopen Gouda

Bankstel op maat

“Al onze bankstellen kunnen op maat gemaakt worden. Je kiest zélf de indeling, breedte, diepte, wel/geen lounge-eiland, de armleuningen, losse of vaste kussens, de stofsoort, de stofkleur, kortom een groot aantal mogelijkheden. Zo kom je altijd tot de bank die voldoet aan jouw persoonlijke wensen en naadloos aansluit op jouw interieur. Dit geldt niet alleen voor onze bankstellen, maar ook onze eetbanken, stoelen, barkrukken en fauteuils.”

Zitten en Liggen bank kopen Gouda

Stofkeuze

Bij Zitten en Liggen kunnen de meeste zitmeubelen in verschillende stofsoorten uitgevoerd worden. Denk hierbij aan linnen, velours, ribstof, lederlook, leer en nog véél meer. Bij de keuze van de stofsoort is het ook belangrijk wat voor levensstijl je hebt. De ene stof slijt namelijk sneller dan de ander. Je kunt bijvoorbeeld de eetkamerstoelen in dezelfde stofsoort laten bekleden als de bank.

‘Meer dan honderd stoffen’

Het grootste gedeelte van de zitmeubelen van Zitten en Liggen kan in meer dan 100 stofkleuren uitgevoerd worden. Zoveel keuze dat het alsnog moeilijk is om te kiezen. Dennis helpt je in de showroom graag met het maken van deze keuze. Hij heeft alle stalen liggen en je kunt ook diverse bankstellen en stoelen zien met hierop de meest populaire stoffen. Hierdoor kun jij je beter inbeelden hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Ze adviseren om een foto te maken van jouw huidige interieur en de gebruikte kleuren en materialen. Je kunt ook verfstalen en houtstalen meenemen als je woning bijvoorbeeld nog verbouwd moet worden.

Ook kun je kiezen voor een vijf jaar lange garantie op jouw bank. Hoe dat werkt? Lees je hier >>


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zitten en Liggen. Meer over Zitten en Liggen ontdekken?

Zitten en Liggen woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Van Limburg Stirumstraat 1-3, Gouda

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook:

bodegraafsestraatweg

Binnenkijken bij Marleen: ‘We houden van de jaren dertig details van dit huis’

Aan de Bodegraafsestraatweg vind je prachtige huizen. Van grote villa's tot knusse jaren dertig woni...

Dit kun je nu nog wél kopen als single met modaal inkomen in Gouda

Het is kommer en kwel op de Nederlandse huizenmarkt en in Gouda is dat niet anders. Vooral voor star...
Huis te koop: Turfmarkt 88 Gouda, Foto 3 | Foto: Funda

Dit zijn de rijkste en armste buurten van Gouda

Cijfertjes, wij houden er van! Tenminste, als ze over Gouda en Gouwenaars gaan. Zo vinden we het bij...

adv.