Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zó jammer: vegashop en lunchroom Your Foodprint stopt

Door Kirsten Spooren 10 januari 2019

Wat ontzettend jammer: Your Foodprint stopt ermee. De vegashop en lunchroom is nog geen jaar open, maar moet helaas alweer de deuren sluiten. “Er was veel belangstelling, maar het bleek toch niet genoeg te zijn”, schrijft eigenares Marleen op haar Facebookpagina. 

“Het is een grote uitdaging geweest met mooie dromen. Ik heb ontzettend veel geleerd van dit avontuur en had het voor geen goud willen missen. Met veel plezier heb ik al jullie bestellingen ingepakt, lunches bereid en productadvies gegeven. Het is fijn om zo veel enthousiaste reacties te mogen ontvangen en alle leuke gesprekken die ik heb gehad zal ik nooit vergeten. Ik wil je dan ook van harte bedanken voor het geloven in Your Foodprint”, schrijft Marleen. 

Leegverkoop

Binnenkort start Your Foodprint met een leegverkoop, zowel in de winkel als de webshop (waar ze ook mee gaat stoppen). Zoals het er nu naar uitziet sluit Marleen op 1 februari de deuren van de webshop, winkel én lunchroom. Tot die tijd is ze nog geopend voor koffie, thee, taart of lunch.

“Hoewel dit een lastige keuze is, voelt het wel als de juiste. Met alle mooie ervaringen die ik heb opgedaan ben ik er zeker van dat er een mooi nieuw avontuur op mij staat te wachten”, vertelt Marleen. De redactie van indebuurt wenst Marleen veel succes met haar toekomstige projecten.

Lees ook…

vegan winkel en lunchroom in gouda

We krijgen een vegan winkel én lunchroom in Gouda

We krijgen een nieuwe duurzame winkel en lunchroom in Gouda. Het is Marleen Schrijvers van de vegani...

adv.