Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winkelcentrum Goverwelle is compleet getransformeerd én heeft nieuwe winkels

Aangeboden door Ondernemersvereniging Goverwelle 6 november 2019

Er is de afgelopen maanden keihard gewerkt, maar nu is de renovatie van Winkelcentrum Goverwelle in Gouda toch echt af!  Zaterdag 9 november om 11.00 uur gaat het winkelcentrum officieel open en dat is niet het enige, want ook de allereerste Dirk supermarkt in Gouda is sinds deze week geopend.

Het winkelcentrum aan de Poldermolendreef is compleet getransformeerd. Wie nu in Goverwelle boodschappen komt doen, wordt verrast door de prettige sfeer en moderne uitstraling en dat was ook wel nodig. Ook de ondernemers zijn blij met de veranderingen: “We hebben er lang naar uitgekeken, maar het resultaat mag er zijn”, zegt Anna-Marie van Besteman Tweewielers.

Nieuwe winkels

Naast de vernieuwde Albert Heijn is Dirk van den Broek erbij gekomen. Deze discount supermarkt vind je in het nieuwbouwgedeelte bij de nieuwe entree. Aan deze kant vind je ook Team Kappers en Zeeman.

‘Goverwelle is nu een mooi, modern winkelcentrum’

De passage is een stuk aantrekkelijker dan voorheen. Het is veel lichter geworden, onder andere door de nieuwe kap, de grijswitte tegelvloer en de nieuwe kleuren van de wanden en gevels. Ook het plein en de buitengevels aan het Middenmolenplein zijn onder handen genomen. “Goverwelle is nu een mooi, modern winkelcentrum, waar bewoners en bezoekers uit de wijk en omstreken heel fijn en prettig kunnen winkelen”, zegt Wim-Jaap Eising, verantwoordelijk asset manager van het Bouwinvest Retail Fund, eigenaar van het winkelcentrum.

Aanbiedingen

Het officiële openingsmoment om 11.00 uur wordt begeleid door een feestelijk optreden van Gouda’s fanfare. De winkeliers vieren het feest mee met mooie aanbiedingen die de hele dag geldig zijn. Voor de eerste 250 bezoekers die bij het openingsmoment aanwezig zijn, zijn er tasjes met leuke producten en kortingsbonnen.

Ook wordt er door de winkeliers tussen 12.00 tot 16.00 uur een presentje uitgedeeld door twee zangeressen, Nikki van Ostaijen (bekend van musicals “de Jantjes & Heerlijk duurt het langst) en Sophie van de Pol (o.a. gastvrouw en zangeres Schrobbelér Nederland). Verder is er een Barista koffie bakfiets waar je gratis koffie, thee of chocomel kan krijgen.

Kijk hier voor meer informatie over de leuke aanbiedingen en acties >>>


Meer over Ondernemersvereniging Goverwelle ontdekken?

Ondernemersvereniging Goverwelle winkelen

Poldermolendreef 37, Gouda

Bekijk meer:winkelen

Lees ook:

Winkelcentrum Goverwelle

Supermarkt Dirk opent begin november in vernieuwd Winkelcentrum Goverwelle

Lichter, ruimer en aantrekkelijker. Het twintig jaar oude winkelcentrum in Goverwelle is er zeker op...

Wereld Stroopwafel Dag: proef jij het verschil tussen de Goudse stroopwafel en die van de supermarkt?

Wéér een winkel dicht! Jouw Marktkraam sluit de deuren

adv.