Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Supermarkt Dirk opent begin november in vernieuwd Winkelcentrum Goverwelle

Aangeboden door Ondernemersvereniging Goverwelle 9 oktober 2019

Lichter, ruimer en aantrekkelijker. Het twintig jaar oude winkelcentrum in Goverwelle is er zeker op vooruit gegaan. En dan zijn de werkzaamheden nog geeneens klaar. “Bij supermarkt Dirk wordt nog hard gewerkt om op 5 november open te kunnen”, vertelt Anna-Marie van ondernemersvereniging Goverwelle.

Aan het Poldermolenplein opent op 5 november de eerste Dirk in Gouda. “De vloer is gestort en ze beginnen nu met de afwerking en inrichting”, zegt Anna-Marie.

Tekst gaat verder onder de foto.

winkelcentrum Goverwelle
©indebuurt Gouda

Ook de parkeerplaats aan de Poldermolendreef is zo goed als klaar. “Er zijn fietsenrekken geplaatst en de naam Goverwelle is weer te zien op de buitengevel. Ook is de aannemer, die zijn werkplaats in het voormalig pand van de Marskramer had, aan het opruimen.” Maar dat betekent niet dat de werkzaamheden al klaar zijn.  “Wim Jansen gaat nog uitbreiden en ook Kruidvat gaat van 6 tot en met 15 oktober dicht voor een nieuw interieur en indeling.”

Wensen

“Zelf hebben we bij de gemeente een aanvraag gedaan of ze ook de parkeerplaats aan het Middenmolenplein aan kunnen pakken. De stoep, fietsenrekken en parkeerplaats zijn wel aan een opknapbeurt toe. Aangezien ze nu toch bezig zijn lijkt het ons verstandig om dit nu te doen. Straks is alles netjes en nieuw, moet er weer een stuk overhoop gehaald worden. Helaas hebben we tot op heden geen reactie gekregen en de tijd dringt…”


Meer over Ondernemersvereniging Goverwelle ontdekken?

Ondernemersvereniging Goverwelle winkelen

Poldermolendreef 37, Gouda

Bekijk meer:winkelen

Lees ook:

Winkelcentrum Goverwelle

Verbouwing Winkelcentrum Goverwelle in volle gang: winkels blijven gewoon open

Wie een beetje opgelet heeft, weet dat er flink wordt verbouwd bij Winkelcentrum Goverwelle. De Albe...

adv.