Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sneak peek! De nieuwe winkel van Intertoys is open en zo ziet het eruit

Aangeboden door Intertoys – Van de Wal 10 oktober 2019

Intertoys – van de Wal is een begrip in Gouda. Niet voor niets bestaat de winkel al meer dan 37 jaar. Menig kind haalt/haalde hier zijn Pokémon plaatjes of knikkers en dan zal nog heel wat jaren zo blijven. Vandaag (10 oktober) openen ze een compleet nieuwe winkel in het oude pand van V&D. Wij namen alvast een kijkje.

“We waren al een hele tijd op zoek naar een andere locatie voor onze winkel”, vertelt Jeffrey van de Wal. “En die hebben we nu gevonden.” We staan aan de achterkant van het oude V&D-pand waar de nieuwe winkel van Intertoys- van de Wal vandaag de deuren opent. “Het is best een beetje gek”, zegt Mieke van de Wal, eigenaresse van de speelgoedwinkel. “We hebben 37 jaar op de locatie op de hoek van de Nieuwstraat en de Nieuwe Markt gezeten en nu komt daar ineens verandering in.”

Oud en nieuw

Wat het verschil is tussen de oude en nieuwe winkel? De nieuwe winkel bestaat uit één groot oppervlak. Waar je in de oude winkel hier en daar een trappetje op of af moest is dat hier niet meer het geval. “Dat is voor ons ook wel fijn. Elke dag die trappen op en af is best pittig.” De nieuwe winkel heeft een frisse uitstraling en het is heel overzichtelijk. “Het is nu wat meer één winkel. In de oude winkel hadden we echt twee werelden, nu kun je alles veel makkelijker vinden als klant.”

Nieuwsgierig? Bekijk de video van de winkel hieronder:

De nieuwe winkel van Intertoys – van de Wal is vanaf 10 oktober 09.00 uur open. Ook hebben ze een paar leuke openingsacties:

Openingsacties Intertoys – van de Wal!


Meer over Intertoys – Van de Wal ontdekken?

Intertoys – Van de Wal speelgoedwinkels

Vandaag gesloten

Agnietenstraat 11, Gouda

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Lees ook:

Intertoys Gouda

Intertoys Gouda gaat verhuizen en wij weten waarheen

Intertoys Holland B.V. mag dan failliet zijn, dit geldt niet voor de Goudse (en Waddinxveense) vesti...
intertoys gouda

Intertoys is failliet – vestiging Gouda blijft wel open

Het was te verwachten: speelgoedwinkel Intertoys is failliet. De grootste speelgoedketen van het lan...

adv.